EseményekMotorverseny

Ingyen pályázhattak a motoros nők az EuroRingen

Csajos pályázás az EuroRingen 2021Második alkalommal volt lehetőségük a motoros csajoknak ingyen pályázni az EuroRingen. Az esemény ismét nagy siker volt.

Először tavaly szervezett csak csajos pályázást az EuroRing tulajdonosa, Kátya a születésnapja utáni napon. Jó apropónak bizonyult ez az esemény, hogy lehetőséget adjon a motoros csajoknak kipróbálni a motorozás ezen formáját.

Már akkor is sok résztvevője volt az ingyenes pályanapnak, de indén csaknem a duplája volt a jelentkezők száma – 80 motoros nő jelezte részvételi szándékát. Persze -ahogy ez lenni szokott – néhányan végül nem érkeztek meg… (Ha te sem voltál ott, ajánlom figyelmedbe ezt a videómat.)

Csajos pályázás: hétvégén a csajok egyedül hasítottak az EuroRingen

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az időjárás tökéletes volt, 28 fokos meleg és nem volt egy felhő sem az égen – mondjuk néha jöhetett volna egy-egy.

A menetrend a tavalyról megismert rendben folyt

Az alapos pálya- és szabályismertetés után a jelentkezőket a létszám miatt 4 csoportra osztották és minden csoportnak 15 perce volt az EuroRing aszfaltján ismerkedni a pályával majd kísérletezni a tökéletes ívekkel. Később a tapasztalatok alapján a csoportokat újraosztották tapasztalat és tempó alapján.

A pihenőkben lehetőség volt megtekinteni az Alpistars ruháit és persze ennél jobb alkalom nem is kell megismerni az eddig csak online ismerősöket.

Még több kép a hétvégéről a galériában

A nap végére mindenki jól elfáradt, de mindenkinek javult a körideje. A csúcspont pedig a közös fotózás után a pálya aszfaltjára szervezett meglepetés lánykérés volt. Igazi álom ez egy motoros nőnek. Ezúton is gratulálok az új jegyeseknek!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük