HírekMotorbemutatóMotorok

A Ducati Diavel V4 stílusa hódít a világban

Ducati Diavel V4 2023

A Diavel V4, a Ducati által a 2023-as világpremierrel bemutatott muscle cruiser már egy év után nemzetközi sikert aratott, amelyet a vezető designintézmények, a nemzetközi sajtó és a rajongók világszerte elismertek.

A Diavel V4 egyedi formatervezése – egyszerre izmos, sportos, eltúlzott és elegáns – olyan jelentős díjakat kapott, mint a “Chicago Athenaeum” által odaítélt Good Design® Award: Museum of Architecture and Design”, valamint a German Design Awards 2024 keretében a Kiváló Terméktervezés különdíját. Két olyan díj, amely kiegészíti a korábbi Diavel modellekkel már elnyert díjakat, és amely megerősíti, hogy a Ducati formatervezése világszerte a legelismertebb.

A Good Design® Awardot 1950-ben Eero Saarinen és Charles és Ray Eames alapította Chicagóban, és ez a világ legrégebbi és legelismertebb formatervezési díja. Ebben a 2023-as kiadásban a Good Design zsűrije több mint 55 országból több mint 1100 pályaművet választott ki a Good Design® Awards for Design Excellence díj odaítélésére.

A Német Formatervezési Díjakat kétévente ítéli oda a Német Formatervezési Tanács zsűrije. Ez egy elismerés a formatervezés területén, amelyet a Rat für Formgebung ítél oda, és amelyet a német Gazdasági és Technológiai Minisztérium támogat.

A Diavel V4 stílusa volt a főszereplője az Amszterdamban, Párizsban, Brüsszelben, Londonban, New Yorkban és Sanghajban megrendezett Diavel Design Nights-nak. A motorkerékpár ismét a formatervezésének köszönhetően elnyerte az EICMA 2022 “Legszebb motorkerékpár” címét.

A Diavel V4 azzal is lenyűgözte a közönséget és a nemzetközi sajtót, hogy képes ötvözni a stílust, a kifinomultságot és a teljesítményt. Ez a motorkerékpár dinamikus képességeivel, élvezetes teljesítményével és azzal a képességével lep meg, hogy összetéveszthetetlen színpadi jelenlétének köszönhetően vegyes motorozásban, valamint városi és nyugodtabb környezetben is képes örömet okozni. 2023 folyamán a Diavel V4-et választották meg az Év Cruiserének a 2023-as MCN Awards-on, az év legjobb meztelen motorjának az amerikai Motorcycle.com weboldalon, a svájci Töff Awards-on a legjobb Cruiser-nek és a Fülöp-szigeteki C! Magazine.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Diavel V4 azt is bebizonyította, hogy az autós luxus rajongóit is képes magával ragadni. Valójában a Ducati Diavel for Bentley, a Ducati és a Bentley együttműködéséből született új gyűjtői modell, a Ducati Diavel for Bentley limitált, számozott szériájának összes motorját kiosztották, amelyet a World Première 2024 hetedik epizódjával mutattak be. A motorkerékpárt a Miami Beachen megrendezett Art Basel hét keretében, a legrangosabb európai művészeti vásár tengerentúli kiadásának, a fuorisalone rendezvényen mutatták be a nagyközönségnek.

A Ducati a nagy teljesítményű és kényelmes Diavel V4 kifinomult műszaki alapjaira integrálta a Batur számos jellegzetes stíluselemét, amely egy nagyon limitált szériában gyártott, a jövő Bentley stílusirányzatait előrevetítő modell, így egy kifinomultság és dizájn szempontjából egyedülálló motorkerékpár jött létre.

A Diavel for Bentley egy 500+50 darabra limitált, számozott szériás motorkerékpár. A Diavel for Bentley 500 példánya mellett a Ducati egy mindössze 50 darabos Diavel for Bentley Mulliner sorozatot is ajánlott, amely a Bentley különleges autók és egyedi példányok készítésével foglalkozó részlegéről kapta a nevét. Az 50 Diavel for Bentley Mulliner kizárólag annyi Bentley ügyfél számára lett elérhetővé téve, ahány Bentley ügyfél.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük