CsajokHírekMotoros divat

Itt a Nolan belépő szintű felnyitható bukósisakja, az N90-3

Nolan N90-3 felnyitható bukósisak 2021A NOLAN belépő szintű felnyitható bukósisakjának ötödik generációja az N90-3, amely a 2021-től fokozatosan életbelépő ECE 22-06-os, legújabb szabványnak is megfelelő, teljesen új fejlesztésű modell.

A golyóálló „üveg” alapanyagául szolgáló, extra erős Lexanból öntött héja nagyfokú védelmet garantál, amit tovább fokoz, hogy P/J dupla homologizációval rendelkezik. Ez az előkészített N-Com kommunikációs rendszerrel együtt is érvényes. A zárt és a nyitott sisakokra vonatkozó biztonsági teszteknek is megfelel, tehát a felnyitott állrész sem okozhat sérülést baleset esetén. Sőt az állvédelmet vizsgáló SHARP-teszten is 100%-osan teljesített.

Karcálló, ultra széles plexije kiváló kilátást biztosít, amelyhez kiviteltől függően PINLOCK® páramentesítő belső lencse is jár hozzá. Továbbá LEXAN® alapanyagú, beépített VPS napszemüvege UV400-as fényvédelemmel óvja a szemeket.

Exkluzív kétlépcsős állvédő-nyitó mechanizmusa a középen elhelyezett gomb segítségével kesztyűben, egy kézzel is könnyen kezelhető és megakadályozza a véletlen felnyitást (DUAL ACTION). Hasonlóan fontos tulajdonsága, hogy MICROLOCK2® rendszerű kétkaros csattal zárható az állszíja, amely minimalizálja a véletlen kioldás esélyét és finom állítást tesz lehetővé.

Még több kép a Nolan N90-3 felnyitható bukósisakról a galériában

Kivehető és mosható Clima Comfort bélése és az AIRBOOSTER szellőzőrendszer maximális komfortérzetet biztosít extrém körülmények között is. N-COM kommunikációs rendszer fogadására előkészítették, B902L R, B902 R, B601 R, ESS–MCS III R modulokkal kompatibilis. A NOLAN N90-3 háromféle modell- és tizenegyféle színváltozatban 108.000 Ft-tól kapható.

A Nolan márka nem szűnik meg!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük