Új karanténkihívás: húsvéti locsolkodás online a YouTube csatornánkon

Cajok a motoron húsvéti kihívásA Csajok a motoron közösségének a tagjai ismét összefogtak és ezúttal csokorba szedték húsvéti tojásaikat. Tarts velünk, nézd meg ezt a rövid videót, hogy zajlik nálunk a húsvéti locsolkodás! Remélem te is legalább olyan jól szórakozol majd a megnézése közben, mint mi az elkészítés közben.

Mivel idén ismét korlátozva vagyunk a szabad mozgásunkban, és a családok, barátok többsége még húsvétkor sem találkozhat a vírus miatt, úgy gondoltuk, hogy megoldjuk máshogy.

Ráadásul a húsvét hétfő kedvelt motoros időpont is. Ha jó idő van, sokan motorra pattannak ilyenkor, hogy kihasználják a szabadnapot, vagy épp azért, hogy elmeneküljenek a nem kedvelt népszokás, a locsolkodás nyűgje elől.

A tavalyi slusszkulcskihíváshoz hasonlóan idén online (is) locsolkodunk. Fogadd szeretettel ezt a csokor hímes tojást a motoros csajoktól! És közben ne felejts el feliratkozni a YouTube csatornánkra!

Ha te is festettél csajok a motoron tojást, küldd el a képét emailben, vagy töltsd fel hozzászólásban! Ha fenn vagy az Instagramon, tölts fel róla egy képet, és jelöld meg rajta a @csajokamotoron oldalt, hogy én is megoszthassam.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük