fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Don’t Rush Challenge motorkulccsal? Ez a #slusszkulcskihívás VIDEÓVAL!

csajok a motoron slusszkulcs kihivas cimlapOnline közösségépítő kihívással ünnepeljük a 14. Nemzetközi Női Motoros Napot. Ha már motorozni nem lehet, bolondoztunk egy kicsit.

Minden évben nagyon várjuk május első szombatját, mert ez az a nap, ami csak rólunk motoros nőkről szól. Ezen a napon általában női motoros felvonulást tartunk és vezetéstechnikai tréninget, hogy még jobban felkészüljünk a motoros szezonra. Persze normál esetben ilyenkorra már mindenki motorozott egy csomót, szóval normál esetben már bele lennénk melegedve a motorozásba.

Idén sajnos nem normális a helyzet. Sokan közülünk még nem is motoroztak – többek között én sem – mert a szociális távolságtartást gyakoroljuk, mint sok más honfitársunk. De ugyanez igaz a világ minden tájára, tehát ma nem tudjuk úgy ünnepelni a Nemzetközi Női Motoros Napot, ahogy azt szeretnénk. De nemsokára eljön a mi időnk is!

Hogy mégis méltóképpen emlékezzünk meg erről a mai napról, összefogtunk a tagjainkkal és egy közös kihívást teljesítettünk. A végeredmény fenomenális, összesen 85-en vettek részt a játékban és még többen lettünk volna, ha tegnap nem esett volna az eső és ha mindenki elő tudta volna varázsolni a motorját, meg ha néhányan nem egyedül lettek volna és így nem volt, aki tartsa a kamerát… sebaj, majd legközelebb.

A kihívást “slusszkulcskihívás”-nak neveztem el. A TikTokon keringő Don’t Rush Challenge példájára mi a motorjaink kulcsát adtuk körbe virtuálisan, hogy legalább így együtt legyünk ezen a mai napon. A végeredmény szuper lett, de már a videók készítése is összekovácsola a csajokat. Ráadásul nemcsak azok szórakoztak jól, akik játszottak, hanem azok is, akik csak figyelték az előkészületeket.

Szóval nem is húzom tovább, mert tudom, hogy már sokan várják a végeredményt. Nézd meg a kis videónkat, amit nagy örömmel készítettünk!

 

Ha tetszett, iratkozz fel a Csajok a motoron YouTube csatornájára és oszd meg te is. Használd ezeket a hashtageket, hogy a többi motoros nő is könnyen megtalálja:

#ifrdtribute #slusszkulcskihívás #nőimotorosnap

 

Az eredeti ötletet itt tudod megnézni, nem sikerült beágyazni.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x