CsajokKiemeltNői motoros nap

Még kettőt alszunk, aztán CSAK HAJTS!

noimotorosnapEzen a héten már minden a szombati Nemzetközi Női Motoros Napról szól… legalábbis nekem. Remélem, már te is nagyon várod!

Tegnap a Család-Barát magazin műsorából kiderült, hogy Polyák Lilla is ott lesz szombaton a 10. Nemzetközi Női Motoros Napon. Izgalmas lesz egy operett primadonnával együtt kerülgetni a bójákat… na nem mintha amúgy nem lenne elég izgalmas. Meg amúgy is tudom, hogy az olvasóink, illetve a fórumunkon regisztrált tagok között is rengeteg olyan csaj van, aki kiváló tehetség, híresség a saját szakmájában. Csak legfeljebb nem olyan jó a sajtója.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmed, hogy ha még nem szerepeltél Motoros Csajok rovatunkban, továbbra is várjuk a bemutatkozásodat, a történetedet, hogy hogyan lettél motoros csaj. A megjelent írásokat ajándék pólóval jutalmazzuk.

A 10. Nemzetközi Női Motoros Nap programja

Délelőtt Ingyenes Vezetéstechnikai Tréning lesz a Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Hungaroringen. Itt csak az előre regisztrált 50 fő vehet részt. (Azoknak, akik most lemaradtak a regisztrációról június 26-án a Csajok a motoron 10. születésnapján ismét lesz tréning, de erről majd később részletesebben írok.)

A trénig 15:00 óráig tart, majd a résztvevők együtt motoroznak át a délutáni helyszínre az Andretti pizzériához, ahol 16:00 órától kezdődik a gyülekező a “Szabályosan Szabadon – Csajok a motoron” című női motoros felvonuláshoz.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A program célja többek között az egyre növekvő számú, motorkerékpárral közlekedő nő segítségével felhívni a többi közlekedő figyelmét a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára. Éppen ezért a felvonuláson a motorkerékpárok haladása zárt alakzatban, egy sávban, kettes oszlopban, a KRESZ szabályainak betartásával történik. A felvonulást a BRFK, a PMBB és a Motorvéd motorosai biztosítják.

A felvonulástól azt reméljük, hogy ledönthetünk egy sztereotípiát, miszerint a motorosok szabálytalanul közlekedő, randalírozó fiatalok, azáltal, hogy a résztvevők felnőtt, családos asszonyok vagy fiatal nők, akik fokozott figyelmet fordítanak a balesetek elkerülésére, és a biztonságos motorozásra.

Éppen ezért mindenkit nagyon kérünk, hogy a felvonulás alatt tartsa be a motoros rendőrök utasításait, figyeljen az előtte-utána haladókra, és természetesen a biztosító rendőrökre is.

A felvonulás 18:00 órakor indul az Andretti pizzériától (Külső Váci út 13.) a Hősök terére.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük