Hírek

MX Szandra segítséget kér

molnar alexandraA jelenleg egyik legsikeresebb motokrossz versenyző hölgy, Molnár Alexandra várja a segítő szándékú cégek vagy magánszemélyek segítségét ahhoz, hogy kijuthasson az MX Női Európa Kupára Lengyelországba.

“Sziasztok!

Molnár Alexandra vagyok, motocross versenyző. Jelenleg a Magyar Női Bajnokságban és a Nemzetközi MxMania Kupa női kategóriájában versenyzem, és 2-2 forduló után mindkét sorozatot vezetem.

Bár a Kupa következő fordulója május 22. (Kőszárhegy), én ezen a hétvégén, más helyszínen szeretnék bizonyítani. Lengyelországban, Cieszyn ad otthont az egy fordulós Női Európa Kupának, ahol Magyarország legjobb női enduro versenyzőjével, Szekeres Viktóriával szeretnénk képviselni hazánkat.

Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a 49 nevező azt is jelenti, hogy már az első nap limitet kell futni, hogy a futamokon a rajtrács mögé állhassunk. Mindemellett a két napos programban 3×15 perc + 2 körös futam szerepel, ami szintén egy új dolog számomra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Sajnos jelenleg nem áll rendelkezésemre a megfelelő anyagi háttér ahhoz, hogy részt tudjak venni ezen a versenyhétvégén. Mindemellett pozitívan gondolkodom, folytatom a felkészülésem, és meglátjuk, mit hoz a következő néhány hét. Remélem megoldódnak a problémák és ott lehetek ebben a világbajnoki menőkkel tűzdelt mezőnyben!

Szponzorokat, támogatókat keresünk!”

Kérlek, ha van lehetőséged, segíts Alexandrának, hogy ott lehessen Lengyelországban!

Szandra elérhetőségei a következők:

Molnar Alexandra

OTP Bank: 11773315-00846008

Tel.szam: +36/30-732-2448

E-mail: szand2514@gmail.com

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük