fbpx

A Vasmacska zenei aláfestésével motorozunk ma

ifrd HASHTAGS hunSzerdán érkezett a link Sicutól, hogy elkészült végre a Nemzetközi Női Motoros Nap Vasmacska zenekar által komponált indulója immár angolul is.

A tavalyi női motoros nap előtt kész lett a magyar nyelvű változata a Csak Hajts! című számnak, a videokliphez azonban nem volt elég anyag – (általam küldött) szedett-vedett fényképekből, filmrészletekből dobtak össze valamit a csajok, hogy kész legyen a rendezvényig. Aztán a tavalyi felvonuláson Sicu végig kamerázott, és az ott készült felvételekből már lehetett garázdálkodni.

Idén is majdnem az utolsó pillanatban, de végül elékszült a Just Ride című dal, amiről így két nap után elmondhatom, hogy máris nemzetközi sikernek örvend. A Nemzetközi Női Motoros Nap facebook csoportjában többen is lájkolták, és Vicki Gray személyesen is gratulált hozzá.

Mindjárt mutatom a klipet is, de először még annyit szeretnék kérni minden motoros csajtól, illetve mindenkitől, aki ma motoros csajokat fotóz, hogy ha a képeket megosztja a közösségi médiában (Facebook, Twitter, Instagram, Google+ stb.), akkor mindképp használja a képek mellett a nyitóképünkön látható hashtagokat, hogy könnyen ki lehessen listázni a ma készült képeket!

Idén is nyerhetsz a női motorosnapon készült fényképeddel a Motoress Facebook oldalán. A2016. május 7-15 között feltöltött képek közülaz nyer, akinek a képe a legtöbb lájkot kapja. Az előző években nagyon közel voltunk a nyeréshez, hátha idén végre sikerül egy magyar lánynak elhoznia a Rev’It dzsekit. A verseny részleteit itt olvashatod el angolul.

És akkor amivel még tartozom mára:

Vasmacska: Just Ride!

Minden motoros csajnak kellemes 10. Nemzetközi Női Motoros Napot, és kellemes, balesetmentes motorozást kívánok!

A képeidet töltsd fel a galériába!

2016 ifrd fotoverseny revit

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x