CsajokKiemeltMotorokMotorozásNői motoros nap

Szombaton nyolcadszor is Női Motoros Nap!

noi motoros nap cikkepSzombaton nyolcadik alkalommal motoroznak a motoros nők világszerte a 8. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából.

Akik már követik egy ideje a Csajokamotoron.hu híreit, tudják, miről is szól a Nemzetközi Női Motoros Nap. Akik nem, azok itt olvashatnak részletesen a kanadai Vicki Gray álmáról, és a folyamatról, ahogy egy felhívásból hatalmas nemzetközi összefogás lett.

Arról már korábban is írtunk, hogy ettől az évtől a Nemzetközi Női Motoros Nap május első pénteki napjáról szombatra változott. Az esemény kitalálójának nyilván nyomós indokai voltak, hogy hét év után egy ekkora változást vezessen be. Ez a változás természetesen a a budapesti programokra is hatással van, amit idén még a május 1-i hosszú hétvége is befolyásol.

A Csajokamotoron.hu ennek ellenére a korábbi évekhez hasonlóan idén is két programmal várja a motorozó nőket ezen a napon Budapest környékén:

1. Délelőtt az ORFK RSZKK kiképző központjában a RILI motoros rendőroktatói tartanak ingyenes vezetéstechnikai tréninget kizárólag motoros nőknek Nagytétényben. Eközben Péter Anna, az Origo gasztrobloggere – ducatis motoros csaj – főz nekünk vörösboros marhapörköltet bográcsban. A pörkölt körülbelül délután 14:00 órára készül el. Épp időben, hogy a tréningben elfáradt és megéhezett lányok-asszonyok csillapítsák éhségüket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2. Délután 16:00 órától közös, csajos motorozás vár ránk a Velencei tóhoz. Az indulás ugyanonnan, a nagytétényi lőtérről lesz. A vonulást az ORFK motoros rendőrei biztosítják. A vonulás során a KRESZ szabályait betartva, egy sávban, kettes menetoszlopban motorozunk majd. A résztvevők biztonsága érdekében mindenkit megkérek, hogy a motorozás alatt az induláskor elfoglalt helyét ne változtassa, ne előzgessen, mert azzal balesetet okozhat.

A vezetéstechnikai tréningre a részvételi szándékodat itt jelezheted.

A motorozásra itt jelentkezhetsz.

Ha nem találsz oda, és társakat keresel, a fórumban biztos lesz valaki, aki elkísér.

A rendezvény résztvevői támogatóinknak köszönhetően apró ajándékcsomagot kapnak. A támogatókat a cikk mellett a bal oldali oszlopban soroltuk fel.

A korábbi évekhez hasonlóan a nem Budapest környékén élő lányokról sem feledkezünk meg. Ha te is motorra pattansz ezen a napon, készíts róla fényképet (magadról a motoroddal együtt) és töltsd fel a 8. Nemzetközi Női Motoros Nap galériájába, ahol akár saját albumot is készíthetsz ha több képed is van! A feltöltőknek szintén ajándékcsomagot küldünk, amíg a készlet tart. 

Ne feledd, már csak hatot kell aludni a Nyolcadik Nemzetközi Női Motoros Napig!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük