fbpx

Július végén érkezik hazánkba a Yamaha Tracer 700!

yamaha tracer 700Az izgalmas és hihetetlenül vonzó Yamaha Tracer 700 2016 nyarán lesz elérhető Magyarországon. Egy sportos és sokoldalú új modell, amely minden bizonnyal komoly előrelépést jelent majd a sport­túramotor-szegmens megközelítésében.

A középsúlyú sport­túramotorként pozícionált Tracer 700 továbblépő modell, és kész arra, hogy támogassa a Tracer 900 eddigi hatalmas sikerét.

Az új, sportos modell bemutatása azt is lehetővé teszi a Yamaha számára, hogy racionalizálja és bővítse sport­túramotor szegmensét, melyben az új Tracer 700 mellett a Tracer 900 és a közelmúltban átdolgozott FJR1300 modellek is helyet kapnak.

Sportos örökségével, hosszú távokon is kiváló használhatóságával és dinamikus, megnyerő megjelenésével a Tracer 700 izgalmas, új korszakot jelent a középsúlyú sport­túramotor kategóriában.

Alakítsd te a történetedet – Szerezz új emlékeket

Akár egyedül ugrasz el egy vasárnap délelőtti kávéra, akár két héten keresztül utazgatsz a kontinensen egy útitárssal és csomagjaitokkal, a Tracer 700 új távlatokat nyit előtted, és segít abban, hogy életre szóló emlékeket szerezz.

Vonzó megjelenésének, kiváló jellemzőinek és többféle helyzetben is kimagasló teljesítményének köszönhetően a Tracer 700 egy izgalmas és sokoldalú középsúlyú motor, melyet minden olyan motoros imádni fog, aki a legtöbbet szeretné kihozni a napjaiból.
Életünk könyvének következő oldala arra vár, hogy megtöltsük élményekkel. A Tracer 700 ebben tökéletes partner ezen élmények megszerzéséhez.

Lenyűgöző motorozási élmény – Nagyszerű nyomaték

A Tracer 700­at a középsúlyú sport­túramotor kategória többi modelljétől
elsősorban az általa kínált sportos, izgalmas és intuitív vezetési élmény különbözteti meg. Mindannyian azért motorozunk, mert szeretnénk, nem pedig azért, mert muszáj.

„Kando” filozófiánk szerint olyan motorkerékpárokat építünk, melyek inspirálnak, izgalomba hoznak és minden egyes úton mosolyt csalnak az arcodra.

Az MT­07 modellel egyszerre megjelent – és már a megjelenés évében több díjat is bezsebelő – négyszelepes, kéthengeres 689 köbcentiméteres blokkal ellátott új Tracer 700 minden szempontból megfelel ennek a gondolkodásmódnak.

A nagy nyomatékú, „keresztsíkú filozófiát” követő motor jelentős szerepet játszik azon az úton, hogy a Yamaha ismét Európa vezető motormárkájává váljon. Az újgenerációs, 689 köbcentiméteres verzió kategóriájának egyik legélvezetesebb és legértékesebb erőgépének számít.

Az izgalmas, kéthengeres motor egyik legfőbb jellemzője az egyenetlen gyújtási időközöket biztosító, 270 fokos forgattyúcsap, amely határozott gyorsulásérzést, valamint kiemelkedő húzóerőt biztosít. A mély és erőteljes lineáris nyomatéknak köszönhetően az új Tracer 700 a hagyományos kéthengeres motorokhoz képest jóval izgalmasabb és színvonalasabb vezetési élményt kínál minden egyes út során.

Az egyedülálló és dinamikus motorkaraktert biztosító 689 köbcentiméteres blokk kéthengeres kialakítása valódi sport­túramotorrá teszi a Tracer 700­at, a kategóriájában vezető szintű teljesítményt és nyomatékot biztosítva.

A 9000­es fordulatszám mellett 55,0 kW (74,8 lóerő) teljesítményt és 6500­as fordulatszám mellett 68,0 Nm (6,9 kg­m) nyomatékot biztosító új Tracer 700 kimagasló sportos teljesítményt és izgalmas kanyarodást nyújt a kanyargós országutakon. Ha pedig összecsomagolnál és útnak indulnál, ez a sokoldalú motor megkönnyíti a hosszú távú túrákat.

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x