CsajokKiemeltMotorokMotorozásNői motoros nap

Szombaton pót-Nemzetközi Női Motoros Nap – Csak Hajts!

14. Nemzetközi Női Motoros NapMivel májusban a koronavírus járvány miatt elmaradt a 14. Nemzetközi Női Motoros Nap, a szervező Vicki Gray 2020. augusztus 22-ére tette át a dátumot. A helyzet most sem sokkal jobb, de legalább motorozni már lehet.

Mivel Magyarországon augusztus 22. épp a hosszú hétvégére esik, a legtöbben az utolsó szabadságukat töltik ezekben a napokban. Aki szerencsés, az motorral.

Mivel a Nemzetközi Női Motoros Nap csak a motorozásról szól, így bárki részt vehet rajta, aki nő létére ezen a napon motorra ül. Szervezett rendezvény ezúttal nem lesz, de remélem minél többen részt tudtok venni egyenként vagy kisebb csoportokban, ahogy a Distinguished Gentleman’s Ride résztvevői is szólóban motoroznak idén. Tehát bárhol is vagy szombaton, ha veled van a motorod, akkor guruljatok ezen a napon! Minden lehetőséget ki kell használni, mert lassan vége a motoros szezonnak.

Ha kedved van, készíts magadról egy képet ezen a napon a motoroddal, és küldd el az email címünkre. A következő héten a beküldött képekből készítek egy galériát ahol a legtöbb szavazatot kapó kép tulajdonosát megajándékozom egy Csajok a motoron pólóval.

Addig is nézd meg ezt a videót, amit a Polaris készített az idei Nemzetközi Női Motoros Napra!

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük