CsajokHírekMotoros divat

SRT moduláris ‘Flip-Up’ stílusú sisak a Belltől

Bell felnyitható motoros bukósisakA Bell SRT moduláris, “felhajtható” sisakja a könnyű SRT üvegszálas kompozit héj minőségi konstrukcióját egyesíti a süllyesztett EPS hangszórózsebekkel, a méretválasztási lehetőségek széles skálájával és az 1. osztályú Panovision optikával.

A Bell sisakok mindig is a hagyományos stílust követték formájukban, megjelenésükben, de ez nem jelenti azt, hogy mem felelnek meg a XXI. század technikai követelményeinek.

A márkát 1954-ben alapították, eben az évben készült el az első sorozatgyártású sisak, a Bell 500 nevű. A fejvédő poliuretánhab bélést tartalmazott egy kézzel laminált üvegszálas külső héj belsejében. Ez viszonylag költséges technológia volt akkor is, de úgy vélték, ez erősebb sisakot eredményez.

A cég 1968-ban mutatta be Star modelljét, az első teljes arcú motorkerékpáros sisakot a piacon. 1971-ben a Bell gyártotta az első teljes arcú off-road motorkerékpáros sisakot is. Az amerikai székhelyű márka népszerű a részletesen kidolgozott, könnyű fejvédők miatt a mai napig.

Bell SRT

A moduláris sisak sokoldalúsága és kényelme egy minőségi full-face sisak minden védelmét biztosítja, amikor szükség van rá, valamint a nyitott sisak egyszerűségét és hozzáférhetőségét, amikor szemtől szembe akarsz nézni a világgal. Az SRT visszaadja a sportot a sporttúrázásnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A további jellemzők közé tartozik a Velocity Flow szellőzőrendszer a maximális hűtésért és a többsűrűségű EPS bélés, a díjnyertes Pinlock 100% Max Vision rendszerrel együtt. Szemüveg-kompatibilis, levehető/mosható, antibakteriális belső, ledobható napellenző is van. Az SRT P/J ECE-engedéllyel rendelkezik teljes és nyitott arcú motorozáshoz. Fényes fekete, sima fekete és fényes fehér színben kapható.

A sisakod a koronád: Milyen motoros bukósisakot válasszanak a nők?

Bell Scout

Az Scout Air nyitott sisak kompozit “Tri Matrix” héjszerkezettel, többsűrűségű EPS béléssel, könnyű “In-Mold” konstrukcióval rendelkezik, amely a Tri-Matrix kompozit héjat a belső EPS béléssel kombinálja.

A végeredmény egy rendkívül kompakt, könnyű sisak, amely meghaladja a tanúsítási követelményeket. Ez a végső védelem, és olyan könnyű, hogy szinte eltűnik a fejeden – súlya kevesebb, mint 900 gramm.

Öt héj, öt EPS-méret, két lepattintható napellenző tartozik hozzá, és külön kapható egy kiegészítő plexi is. Európában ECE-engedéllyel forgalmazható, fekete fényes vagy sima fekete színben kapható.

 

Forrás

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük