EseményekMotoros találkozó

II. Magyar Ostor Napja

Nagy örömükre szolgált a Pusztai Szabadoknak, hogy a komáromi „Karikacsapás” páros elfogadta a meghívásukat, és bemutatójukkal örvendeztették a nagyérdeműt.

A lovasbemutatók, és az íjászkodás közepette, finom illatok terjengtek a levegőben, hiszen főttek a bográcsokban az ízletes magyar ételek.

Személy szerint, az Ostoros 7 próbát vártam a legjobban, mert kíváncsi voltam, hogy a gyerek-, a női- és a férfi nevezők, hogyan állják a sarat. A versenyen azok vehettek részt, akik bemutatták, hogy tudnak csapót (vagy sudár, ami lószőrből, rafiából fonott madzag; a leggyorsabban mozog az ostor végén, ezért csíp nagyot, és hallatja a pattogó hangot) készíteni.

A következő versenyszámokban kellett teljesítenie a vállalkozó szelleműeknek: leghangosabban csergető; legtechnikásabb csergető; fél perc alatt legtöbbet csergető; köcsögverés (a köcsögfáról kell leverni a köcsögöket, de esetünkben kis zászlók helyettesítették az edényeket); labda vezetés ostorral; pontos célzás; csapóka készítés időre.

Miután lezajlott a megmérettetés, a Szimurg Ostorosok, lovasok és a Pusztai Szabadok is különféle látványos bemutatóval szolgálták a szép számú közönséget.Még több kép a galériában!

A napot közös csergetéssel, élő zenés előadással és tábortűzzel zárták a rendezvény résztvevői.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A rendezők igazán elégedettek lehetnek a bemutatkozókkal és a közönséggel is, hiszen mindenki kitett magáért. A sikereken felbuzdulva, reméljük, tradicionális eseménnyé válik az Ostoros Nap Püspökladányban.magyar ostor napja 2012 10magyar ostor napja 2012 11magyar ostor napja 2012 12magyar ostor napja 2012 13magyar ostor napja 2012 2magyar ostor napja 2012 3magyar ostor napja 2012 6magyar ostor napja 2012 8

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük