EseményekMotoros túra

Hazaértek a kalandorok Mongóliából

alt18 753 km motorozás után, rengeteg élménnyel, kalanddal gazdagodva véget ért a nagy kaland.

Kalandokkal és kihívásokkal teli hetek állnak a Ride to Mongolia kis csapata mögött. A június 9-ei indulás után időről időre igyekeztek bejelentkezni az utazók a Facebookon, hogy az őket virtuálisan követő közel 500 embert friss információval lássák el.

Természetesen a túra, ahogy korábban megírtuk kilométerről kilométerre követhető volt egy online térképenis, így sokaknak szemet szúr például az a sajnálatos eset is, amikor június 20-án „három a magyar igazság” alapon a lötyögő kormány és a széthasadozó gumi után az aznapi utolsó tankoláskor Csaba tanktáskája elveszett, benne az összes irattal.

Óriási szerencséjükre azonban az iratok végül megkerültek, így végül csak néhány nap kényszerpihenőt kellett eltölteniük Barnaulban. Mongóliába június 25-én, bő két héttel az indulás után, északnyugati irányból érkeztek meg, és egészen július13-áig járták az országot, majd tovább indultak észak felé, vissza Oroszországba, a Bajkál-tóhoz.

Július 21-én léptek be újra Európába, és július 25-én már újra mindenki a saját ágyában hajthatta álomra a fejét, már amennyire hagyták őket a másfél hónapja nem látott családtagok és barátok.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük