fbpx

Hétvégén nyit az Automobil és Tuning Show a Hungexpón

Automobil és Tuning Show 2021Ha pedig autósport, idén az évzáró GymkhanaDrift futamok során a parkoló vadonatúj aszfaltját avatják majd fel a sok száz lóerős versenyautók, egy eddig soha nem látott versenyszám, az AMTS KINGS keretei között is.

Ha ez nem lenne elég, Európában először az AMTS-en lesz keresztben száguldva látható és kipróbálható az egyedülálló SRminator driftbusz, melyet egy vérbeli SR20DET szív hajt és egyszerre akár három utas adrenalinszintjéről is képes gondoskodni!

A kültér a terepautók szerelmeseit is imádni fogják, hiszen vadonatúj akadályokkal  és tereptárgyakkal tarkított, izgalmas pályán mutatkozik be a rendezvényhez már hozzánőtt Off-Road Show, pazar felhozatallal, eddig soha nem látott gépszörnyekkel, a legnagyobb kategóriából is!

A rendezvény továbbá egy komplett pavilonnyi, pazar veterán és oldtimer felhozatallal büszkélkedik majd, mellettük pedig egy több mint 25 márkát felvonultató új autós csarnokkal és két tematikus kiállítással várja az autóvásárlás előtt álló látogatókat.

Automobil és Tuning Show 2021Az új autóknak otthont adó “G” csarnoknak talán soha ennyire nem volt még színes felhozatala az AMTS történetében, ezen belül is kiemelten említhetjük hazánk legnagyobb elektromos autó kiállítását, az EV-GreenTechet, melyben a Nissan Leaf-től a Teslán át a Porsche Taycanig, vagy a vadonatúj Hyundai IQNIQ-ig minden fellelhető lesz majd.

Ugyanitt kap helyet a hazánk múlt- és jelenkori járműipari vívmányait felsorakoztató látványos tárlat, a Magyarok a Világ Járműgyártásában Kiállítás, ahol a muzeális értékű hintótól az E-Tech Mustang-ig minden megtalálható lesz, amelynek létrejöttéhez hazánk legnagyobb koponyái hozzájárultak. Mellettük az idei összes Év Magyar Autója díjazott járműből is kiállításra kerül egy-egy példány.

Ha pedig mindez nem lenne elég, szerte Európából, akár több mint 800 km-ről érkeznek “lábon” az AMTS Hot-Rod Showjának nemzetközi résztvevői, teljesen átalakított, átlag 80-90 éves coupe-ikkal és roadstereikkel. A 50′ Brothers neve által fémjelzett show nem csak az autókkal, de autentikus programokkal, sőt, koncertekkel kalauzolják majd vissza a látogatókat az amerika járműgyártás első évtizedeibe.

Automobil és Tuning Show 2021Újra felépül továbbá az AMTS Európában egyedülálló, jármű-bemutatókra épített nagyszínpada is, mely szinte egy percre sem csendesedik el: a programok között a hagyományos Miss AMTS szépségverseny, autóbemutatók és show-műsorok váltják egymást.

Egy biztos: a 15. jubileumi AMTS Autó Show a veteránoktól az új autókon át a legkomolyabban megépített gépekig mindent felvonultat, az autózás világa iránt érdeklődő közönség pedig biztosan megtalálja a számítását, a legkisebbektől a legnagyobbakig: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!

Automobil és Tuning Show 2021Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

 • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 • EV-GreenTech – elektromos és plugin hibrid autók kiállítása, az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, oldtimerek, veteránok
 • Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 • GymkhanaDrift Bajnokság és Show – A látványos autósportok exkluzív versenye
 • Offroad Hungary Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
 • 50 Brothers Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 • Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 • Év Magyar Autója 2020 – exkluzív tárlat a verseny döntős modelljeiből
 • SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

 

A beharangozó a következő oldalon folytatódik, lapozz!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x