fbpx

Hat nap a motor körül

donna motoAlig telt el néhány hét az Intermot óta, máris egy újabb kiállítás van a láthatáron. A szakmai látogatók számára már jövő hét kedden, a nagyközönségnek pedig csütörtökön nyitja meg kapuit 66. alkalommal az EICMA Milánóban. A motorkerékbárok mellett szokás szerint a kerékpáros szakma is bemutatkozik november 4-9. között az olasz nagyvárosban.

A motorkerékpár- és kiegészítő gyártók és kereskedők bemutatkozása mellett ismét számtalan kapcsolódó esemény várja majd a motorrajongó közönséget a 66. EICMA kiállításon. A MotoLive 80 000 m2-es szabad területén szerdától folyamatosan váltják majd egymást az érdekesnél érdekesebb programok, a bemutatók, versenyek és vezetéstechnikai tréningek. A fő esemény idén a Szuperkrossz Európa-bajnokság futama lesz.

A versenyek szüneteiben a világ leghíresebb motoros kaszkadőrjei szórakoztatják a nagyérdeműt. Chris Pfeiffer egy BMW-t, Craig Jones egy Harley-Davidson-t, és Kevin Carmichael egy Triumphot fog gyötörni a veszélyes és akrobatikus mutatványokkal. Egy hatalmas területen pedig triálpályát építenek fel, ahol az olasz Show Action Group tart előadásokat.

A szervezők idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a motorozás iránt rajongó hölgyek kegyeit megszerezzék. A tavalyi évhez hasonlóan idén is ingyen látogathatja a kiállítást a gyengébbik nem pénteken, november 7-én,a mi 18 eutó megtakarítást jelent.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x