fbpx
Hírek

Elkészült a 2017-es CsaM naptár!

kicsi2017csamnaptar 2016-ban későn kezdtünk bele a naptár előkészületeibe, pedig rengeteg valódi motoros nő szeretett volna szerepelni benne. Azért így is megoldódott ez a probléma.

 

Mina, az előző naptárak fotósa és mindenese egy apró ajándékkal kedveskedett nekünk. Megoldotta, hogy mégis legyen a Csajokamotoron.hu-nak 2017-es naptára. Mivel abból gazdálkodunk, amink van, összeszerkesztette a következő naptárra jelentkező lányok képeit, és így elkészülhetett a 2017-es csamos falinaptár.

Az a 12 lány, akik a legtöbb szavazatot kapják majd a galériában, szerepelhetnek majd a 2018-as jótékonysági motoros naptárunkban. Úgy tudsz szavazni, ha a neked tetsző lányra kattintva megnyomod a tetszik gombot, vagy a kép bal alsó sarkában a kis szívecskére kattintasz. A szavazás január 15-ig tart.

A 2017-es csam falinaptárat erre a linkre kattintva tudod letölteni nagyban. Azután nyomtasd ki a neked tetsző méretben, és rakd ki a falra addig is, míg elkészül a 2018-as, 12 oldalas falinaptár.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ezzel a kis ajándékkal kívánunk neked az előzőnél is jobb, sok motoros kilométerrel teli boldog új évet 2017-re! Olvass minket a következő évben is minden nap, és várunk szeretettel a rendezvényeinken.

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x