HírekKultúraMotoros zene

Három csaj System estet tart: Anett&Livi Acoustic feat. Radó Éden

Anett & Livi Acoustic

Akusztikus System of a Down cover koncertet hallhatunk május 7-én. A két gitárra és zongorára áthangszerelt SOAD daloktól garantáltan érzelmi sokkot kapunk. Nem lesz könnyű kivárni, de addig is megnézhetünk egy friss és ropogós videóklipet tőlük.

Anett&Eszti Acoustic zenekarral már találkozhattatok az elmúlt években, System of a Down estjükről írtunk is. Az elmúlt időszakban változáson ment át a banda, Eszti új utakra evezett és Anett régi kedves zenésztársával és barátnőjével, Hajdú Livivel folytatta a zenekart. Livit a Burning Dame és a Late Night Sex zenekarból ismerhetitek.

A csajok úgy döntöttek, hogy fejet hajtva a SOAD dalok előtt, kimaxolják a dalok hangszerelését és a két ének szépségét. Így a System esteken már a Tiansen zenekar frontemberével, Radó Édennel kiegészülve csaj trió áll a színpadra. Éden nem csak gyönyörű énekhangjával, de zongoratémáival is emeli az est hangulatát.

De térjünk a lényegre. Systemet? Akusztikusan? Három csajtól? Durván hangzik ugye?

Anett & Livi Acoustic

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A helyzet az, hogy működik. Nagyon is. Az akusztikus hangszerelés miatt még jobban kijönnek a SOAD zenei finomságai, de mindeközben ugyanúgy ott van az érzés, hogy gyerünk fejet rázni. A két ének együtt meg egyenesen beleborsózós. Teljesen visszajönnek a „soados korszak” érzései – és valószínű mindenki érti, hogy ez mit is jelent.

Hozzatok egy pohár bort és nézzétek meg nemrég megjelent videóklipjüket, melyben a Mr. Jack című dalt dolgozták fel a Systemtől. Megsúgjuk: nem elég egyszer megnézni. Ott van benne a System hangulat és a csajok egyénisége is. Szép, részletgazdag, elszállós, fejrázós és elmebeteg.

A bemutatkozó koncertjük dátumát, május 7-et véssétek be a naptárba. Mi ott leszünk Budapesten, az Instantban! A Chop Suey-t muszáj hallanunk tőlük…

Itt találjátok a Facebook eventet.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük