fbpx

Frontcsajos metál bulival indul a nyár ma a Gozsdu Manó Klubban!

touch me not nova prospectKét zenekar lép ma fel a budapesti Gozsdu Manó Klubban, s mindkét banda büszkélkedhet tehetséges rock zenész csajokkal. Nézd meg őket és tombolj egy jót, így, nyárindítónak!

A kecskeméti Nova Prospect neve ismerős már a hazai underground közönség előtt, ugyanis 2007-es alakulásuk óta az ország több nagyvárosát, fesztiválját is megjárták, játszottak többek közt a Depresszió és a Leander Kills előtt és számos kis- és nagylemezt tudhatnak magukénak.

A zenekar frontasszonya, Besnyő Gabi karizmatikus kisugárzásáért és csodálatos hangjáért már megéri eljönni szombaton!

A Touch Me Not zenekar az elmúlt fél évben lépett a köztudatba, de most tavasszal nyomták meg igazán a koncert gombot. A néhol bájos, néhol pedig keményebb, duplázós pop-rockot játszó formáció női vonalát Géczi Eszter és Kucsera Lilla erősítik gitár/basszusgitár/ének fronton.

A szombati koncertükön beugró dobossal, Maczák Márkkal állnak színpadra, akit az Amigod, Seven Seas vagy korábban a Watch My Dyingból ismerhet a közönség.

Igazi bőrrucis, neccharisnyás rock’n’rollra számíthat a közönség június 3-án, szombaton a Gozsdu Manó Klubban!

Hallgass egy kis ízelítőt az együttesektől!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x