EseményekMotoros túra

Motoros túra a Balassagyarmati Pannonia Múzeumba a Pannónia MGTSZ-szel

pannonia mgtsz tura balassagyarmat 7Erre a túrára több helyszínt is megjelöltünk: találkozás volt Csepelen és Fóton, valamint Veresegyházán is, ahol megvártuk egymást és onnan együtt mentünk Balassagyarmatra.

Erdőkertes, Vácegres, Galgamácsa, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Galgaguta, Nógrádkövesd, Becske, Magyarnándor, Mohora, Szügy útvonalon érkeztünk meg a célállomásra. Ott már vártak újabb veterános ismerősök. A végére 52 db motor és 83 érdeklődő gyűlt össze.

Szakács Laci a balassagyarmati Pannónia Múzeum kezelője egy kis kérdőívvel várt minket, aminek a megoldásai ott voltak a múzeumban, csak meg kellet találni. Aki nem volt még itt annak érdemes tudni, hogy itt csak eredeti, korhű állapotban megmaradt Pannoniák várják a kíváncsi betérőt. Egy nagyon fontos technikai és kor dokumentáció található az igényesen átalakított boltíves pince falai között.

A nagy létszám miatt az ebédet két étteremben fogyasztottuk el. A csapat egyik része a Svejk vendéglőben fojtatta a beszélgetést, a másik fele pedig a Lepénytanyán. Ebéd után voltak, akik haza indultak és voltak néhányan, akik még megkerülték a mesésen zöldellő Börzsönyt: Ipolyszög, Dejtár, Ipolyvece,Drégelypalánk, Hont, Bernecebaráti, Kemence, Vámosmikola, Ipolytölgyes, Letkés, Ipolydamásd, Szob, Zebegény, Nagymaros.

Nagyon kellemes időt fogtunk ki és fantasztikus volt a lemenő nap fényében motorozni a kietlen erdei utakon. A nagymarosi Duna-parton még egy utolsó közös fotó és irány Vác. Ha szívesen jönnél velünk a következő túránkra akkor figyeld a facebookot, vagy a Pannonia MGTSZ honlapját!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30pannonia mgtsz tura balassagyarmat 30

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük