CsajokMotoros divat

Ezentúl kávézz Csajok a Motoron bögréből!

csam bogreMár a reggel sem a régi… sötét, didergős, és egy kicsit sem emlékeztet a nyárra, amikor csak felpattantál a motorra és száguldottál a szélben. Legalább a kávésbögréd idézze fel a kedvenc elfoglaltságodat! 

 

Ahogy már korábban ígértem, miközben a kifutó termékeinket jelentős kedvezménnyel tudod megvásárolni, amíg még van belőlük, sorban érkeznek az újdonságok az áruházunkba. 

Elsőként valami olyasmit szerettem volna, ami nem függ a mérettől, a kilóktól, hogy most sovány vagy-e vagy kövérnek érzed éppen magad… Bögrére mindenkinek szüksége van motortípustól függetlenül is, és már nagyon vágytam én is egy saját csamos csuporra. 

Beletelt egy kis időbe, mire a facebook csoportunk tagjai véleményezték a terveket. Az eredeti hat verzióból végül négy valósult meg, és az sem teljesen olyen leosztásban, ahogy eredetileg terveztem. Fekete bögre egyenlőre nincs, de a négy változatból te is biztosan találsz kedvedre valót. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A sisakos motoros nős logó nem hiányozhatott a tervekből, ahogy a motorozó nő sem maradhatott le. Na meg az örök szlogenünk, hogyaszondja “A jó kislányok a mennybe menne, a rosszak mindenhova” szintén bögrére kívánkozott – minden motorozó nő ezt szeretné olvasgatni, miközben az első feketét (vagy tejest) szürcsölgeti. 

A fekete bögre helyett, és azok kedvéért, akik még egy bögrén sem tudják elviselni a rózsaszínt, a motoros nős bögréből készült egy fekete verzió is… a sziluett minden színben jól érvényesül, de azért azt megígérem, hogy nem készül bögre sárga-, kék-, piros- vagy zöld motoros csajjal. Maradunk a csamos megoldásoknál, mégiscsak a magenta a mi színünk. 

Hogy mi lesz a következő újdonság, az egyenlőre legyen titok… valami igazán csajosra készülök, és remélem, hogy megtalálom a legjobb megoldást, hogy azt is megvalósíthassam. 

A bögréket itt találod az áruházban, ha pedig más csamos ajándéktárgyat keresel, nézz körül ebben a kategóriában!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük