CsajokMotorokMotoros divatMotorozás

5 ajándéktipp – Mivel lepjem meg a motoros pasimat?

karacsony szexiSzinte kimeríthetetlen az ötletek tárháza, ha arra gondolunk, mégis mit vegyünk a pasinknak, aki mellesleg motoros. Vegyünk sorra néhány szempontot és tippet!

Hiába hódol egy olyan stílusnak/hobbinak, ami az ajándékozás szempontjából a legáldásosabb, de sok mindentől függ mégis, mit fog majd a karácsonyfa alatt találni…

Vannak olyan nők, akik már hónapokkal előtte gondosan megtervezik, milyen egyedi szerzeménnyel lepik meg a szerelmüket.

Utánajárnak, hol a legmegfelelőbb a beszerzés helye, pontosan átgondolják, milyen kivitelezésben szeretnék az adott meglepit, s míg mások fejvesztve rohangálnak az utolsó pillanatokban, ők nyugodtan várják a 24-ét.

A másik végletbe tartoznak azok, akik egy délután alatt elintéznek mindent, nem az egyediségre mennek, hanem a gyorsaságra, praktikusságra, hiszen „úgyis tudom, hogy nyáron mi romlott el a pasim motorján, esetleg a felszerelésében”, s kellemest a hasznossal, le van tudva a karácsony…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Talán a legfontosabb szempont, ami közös nevezőt biztosít minden nőnél, a pénztárca. Bár, úgy gondolom, hogy akinek jó a kézügyessége, páratlan, kedves dolgokat készíthet a párjának: rajz, festmény, kötött pulcsi Harley-logóval, a kedves motorját ábrázoló gobelin és így tovább…

A fentiekhez mérten, néhány ötlet:

1. Bőrcuccok

börövAzt hiszem, a névvel ellátott övnél, s monogramos övcsatnál nem is kell emlékezetesebb ajándék. (A sajátomról készített fotót raktam ide, hogy lássátok, mire gondolok.) De ha már bőr, csodás pénztárcák, övtáskák, motorra való bőrtáskák, tarsolyok és még ezer csodás dolog szerezhető be. A bőrnek az az előnye, hogy tartós, sok szezonon végig kíséri a tulajdonosát, és ha egyedi, tényleg szép emlékeket idéz mindig az illetőben.

2. Feliratos pólók

biker unser poloItt azt hangsúlyoznám, hogy a pasiknak a póló az egyik dolog, amiből sosem lehet elég, és szívesen viselik a motoros rendezvényeken, de a hétköznapokban is, hirdetve az életmódjukat/hobbyjukat. Annyi a dolgunk, hogy kitaláljuk, a párunk kedvenc együttesének, melyik számából szeretnénk egy idézetet, plusz valamilyen logót vagy a pasink egy tipikus jelmondatát montíroztathatjuk a felsőrészre, s máris kész a csak neki szóló ajándék. Büszke lehet ezután arra, hogy senki másnak nincs ilyen pólója!

3. Napszemüveg és tartozékai

napszemuveg torlokendoAttól függően, milyen típusú motoros a párunk – gyorsaságis vagy chopperes –, a napszemüveg-választék is hatalmas mind a formavilágában, mind az árkategóriájában. Erre is mindig szüksége van az emberünknek. Kiegészíthetjük a nagyszerű lencséket napszemüveg-tokkal, motoros törlőkendővel.

4. Markolatok

magazi markolatA férfiak mindig szeretnek alakítgatni, szépítgetni a motorjukon, ezért jutott eszembe a legegyszerűbb ötlet, mint a markolat, hiszen nagyon széles választékból dönthetünk, melyik lenne a legmegfelelőbb a pasinknak. Még ennél az alkatrésznél is szem előtt tarthatjuk az egyediséget a motor típusa miatt, nem beszélve a kedvesünk ízlésvilágáról, amit már kiismertünk e téren. A markolathoz hasonló dolgoknál nem lőhetünk mellé!

5. Western csizma kiegészítők

western csizmaHa a párunk a motorvezetéshez, s egyéb rendezvényekhez, esetleg a hétköznapokban szívesen viseli a weszkót, meglephetjük pár ajándékkal: orrvas, sarokvas, csizmalánc, sarkantyú (ha eléggé bátor a viseléséhez), váltóvédő. Annak a pasinak, aki az ilyen stílust kedveli, s előszeretettel hord különleges cuccokat, meg lehet édesíteni az ünnepeket a western-ajándékokkal.

 

U.I.: Csajok, ha mindezt megkoronázzátok egy szexi – alig van rajtam valami – Mikulás-öltözékkel, tuti a siker!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük