fbpx

Floridából jelentem: a Harley is kipipálva

NaNa hd fat boyA vírus erősebbnek bizonyult nálunk, úgyhogy orvosi javaslatra eltoltuk a repülőjegyet egy héttel. Öröm az ürömben, hogy így lett még egy hetem, hogy megnézzem, ami még kimaradt.

A hét eleje még gyógyulgatással telt. A gyerekek már sokkal jobban voltak, és szerdán a doki is azt mondta, hogy egy hét múlva már tuti repülhetünk. Nekem nagyjából ugyanolyan volt az állapotom, köhögés, orrfújás, szédülés… mindig én vagyok a leggyengébb láncszem mostanában.

A hét második fele felért egy ámokfutással. Volt még három dolog a listámon, és négy nap, hogy megvalósítsuk, úgyhogy alaposan belecsaptunk a lecsóba.

Pénteken már kimerészkedtünk a lakásból, és ha már így alakult, elmentünk Greg motorosboltjába kibérelni a Harley-t vasárnapra. Újra felvette az adataimat, és most már ki is fizettem a 150 dollárt (ezt inkább át sem számolom, hogy mennyi) előre az egy napra. Brian az üzletvezető bemutatta nekem Toby-t, aki majd vasárnap átadja a motort, de mondtam, hogy majd a sógorom veszi át, mert kizárt dolog, hogy két gyerek mellett odaérjek a motorért reggel nyolcra. Toby azért még elejtett egy megjegyzést arról, hogy ugye ezúttal nem mondjuk le a motorozást… Mondtam neki, hogy ez az utolsó esélyem, szóval remélhetőleg már nem jön közbe semmi.

Pénteken nyílt meg a Winter Wonderland is, ami egy karácsonyi városka Clearwater belvárosában. Kivilágított fenyőfával, koncertekkel, Mikulás-fotózással, ugrálóvárral, kis vonattal. A gyerekek nagyon élvezték, én meg még mindig nem tudtam túltenni magam azon, hogy 25 fok van és lassan karácsony, az emberek kis szoknyácskában, szandálban és mikulás-sipkában ünnepelnek.

Másnap végre eljött a sógorom ideje, motorozhattunk együtt. A gyerekekkel a többiek elmentek egy farmra, ahol állatokat lehet simogatni, meg tehenet fejni, mi meg motorral utánuk nyargaltunk. Jan jött a Yamahával, és pedig a Honda Shadowal. Az egész napi táv kb. 70 mérföld (kb. 113 km) volt, ami sokkal jobban esett volna, ha nincs egész úton bedugulva az orrom.

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x