CsajokMotoros divat

Vásárolj ezüstvasárnapi kuponkedvezménnyel áruházunkban!

ezustvasarnap csajokamotoronMár csak két hét van karácsonyig, és te még mindig nem vetted meg az ajándékokat? Használd fel ezüstvasárnapi kedvezményünket már ma!

Hogy rohan az idő… már csak 14 nap van hátra. Ilyenkor, amikor az időjárás még inkább őszi, mint téli, az ember még lassabban szembesül a ténnyel, hogy hamarosan itt az idei év legnagyobb ünnepe, amikor igyekszünk a szeretteinket meglepni valami széppel, hasznossal, vagy olyannal, amire nagyon rég vágynak. A Csajokamotoron.hu termékei biztosan az utóbbi kategóriába tartoznak. Azoknál a csajoknál, akik motoroznak, nem lőhetsz mellé egy csamos pólóval vagy más ajándéktárggyal.

Hogy megkönnyítsük a dolgodat, és a pénztárcád is örüljön, készítettünk egy ezüstvasárnapi kedvezménykupont, amit ezúttal nemcsak Luca napján, most vasárnap vehetsz igénybe, hanem már mától felhasználhatod. A kuponkódot a vásárlás végén kell megadnod a megfelelő mezőbe beírva, és a rendszer már le is vonja a végösszegből a 20%-ot.

Figyelem! A kedvezmény csak a csajok a motoron saját termékeire vonatkozik. Ha más termékekkel együtt rendeled őket, a kedvezményt akkor is levonja a rendszer az említett termékekből.

Az ezüstvasárnapi kedvezménykupon kódja:

3ADVENT15

A kódot a fizetésnél a kuponkód rovatba kell beírnod, és a többit intézi a webáruház.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük