EseményekMotorokMotoros túraMotorozás

Floridából jelentem: megvan a Shadow

patti tony motort vesz 36Az utolsó hétre még rengeteg program maradt a bakancslistámon, és az egész családom azon igyekezett, hogy ezeket megcsináljuk. Szerettem volna elmenni egy country klubba táncolni, már megvettük a cowboy kalapokat is hozzá, meg vizi teheneket nézni, és még mindig nem volt meg a Harleyn motorozás…

Miután szombaton megjártuk Daytonát és megcsodáltuk a Harley-paradicsomot, vasárnap Patti és Tony elmentek Chrishez, hogy mielőtt még elutazik Tenesseebe a rokonaihoz, elintézzék a motor adásvételt. Nem titkolt céljuk volt, hogy így hálaadáskor is tudjunk együtt motorozni.

Adminisztratív okokból úgy alakult, hogy a húgom nevére került a motor, szóval most már végre Patti is hivatalos motoros csaj, nem csak motorjogosítvány tulajdonos. Ennek örömére megvillantotta motoros tudását a motor átvételekor, és önerőből ment egy háztömbkört az új családtagon. Remélem, hogy lesz alkalma és kedve majd motorozni egyedül is!

patti tony motort vesz 6

Mivel nekik nincs garázsuk, a motort a másik húgomék garázsában szállásolták el. Ez így kicsit megnehezíti a napi motorozást, de fő a biztonság. Hely meg bőven van a garázsban, mert jó amerikai szokás szerint ők sem a kocsit tartják benne, hanem a leselejtezett bútorokat, a kinőtt ruhákat, a bicikliket, és persze a sógorom motorját, a Yamahát. Szóval motorból még elférne egy pár.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában

A hét eleje még zökkenőmentesen zajlott. Pár nap késéssel megünnepeltük családilag a szülinapomat – már rám fért, az utóbbi években fiatalodtam pár évet az elmaradt szülinapok miatt. Mondjuk a fiatalodás is rám fért.

Aztán kb. kedden Sofi, a hároméves unokahúgom valami brutál vírust hozott haza az óvodából, ami ledöntötte a gyerekeket a lábukról. Az egyik fosott, a másik hányt, és mindenki lázas volt, úgyhogy bármilyen bevállalósak is a rokonaim, a három beteg gyereket egyszerre senki nem vállalta. Ezt meg is értem. Így szerdán elmaradt a betervezett táncolás. Mindegy, pénteken is van, majd addigra jobban leszünk!

 

Lapozz a folytatáshoz!

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük