Hírek

Vasparipák veszik be a Kincsem Parkot szombaton

harley davidson szezonzaro 2017 1Ne lepődj meg, ha szombaton belefutsz a látványos és legfőképpen dobhártyát bizsergető motoros felvonulásba Budapesten.

 

Több mint 30 tonnát nyomó, lóerőtől duzzadó vaslovas csapat veszi az irányt a Kincsem Park felé a hétvégén. A motorozás és a szabadság szerelmesei, az úgynevezett szelíd motorosok, akik minden évben azzal zárják a motoros szezont, hogy nyeregbe pattannak és még egy utolsó, közös felvonulásra indulnak.

Kicsit olyanok ők, mint a 3 muskétás (bár létszámuk több száz tagot kóstál), jelmondatuk is a lovagkort idézi: All for Freedom, Freedom for All!

A közös szenvedély, és a Harley-Davidson márka iránt érzett vonzalom forrasztja egybe a közösség tagjait, akik a csapatszellem és a móka mellett felvonulásukkal egy nemes ügyre is fel kívánják hívni a figyelmet. Az erőszakmentességet, mint nemes célt tűzik ki vasparipájuk láthatatlan lobogóira.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Harley-family Budapest utcáin végigdübörögve veszi be szombat délután a Kincsem Parkot, hogy az Oktoberfest Budapesten vidám összejövetellel búcsúztassák el a 2017-es motoros szezont. A Szezonzáró ünnepségre minden motorost szeretettel várnak – találkozó október 7-én 10 órától a Harley-Davidson Budapest Bázisán – mert mindenkiben van egy kis Harley….!

Csatlakozz a Facebook eseményhez is!Csatlakozz a Facebook eseményhez is!

harley davidson szezonzaro 2017 4harley davidson szezonzaro 2017 4harley davidson szezonzaro 2017 4

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük