CsajokKiemeltMotoros csajok

Eszter: első látásra szerelem volt a motor

Laki Eszter Kawasaki ER6f

Már gyerek korom óta szerettem volna motorozni, de nem volt rá lehetőségem. Aztán ahogy idősödtem, egyre jobban vonzott ezt az élet. Idén megcsináltam ősszel a jogsit és meg is vettem az első motoromat egy Kawasaki Er6f-et.

Első látásra szerelem volt nekem ez a motor. Sokat nem tudtam még vele menni, mert októberben vettem, novemberben lett meg a jogsi. Így marad a következő szezon.

A családom egyáltalán nem támogatott/támogat. Egy személy van aki támogat az unokabátyám és az ő családja, mert ő motorozik meg a fia is. És ő volt az egyetlen aki segített mindenben. Amikor megtudta, hogy meg szeretném csinálni a jogsit, ő örült a legjobban, mert mindig is mondta, nekem motorozni kellene.

Elsőnek gyorsaságit szerettem volna venni, mert mindig nagy szerelem volt egy bordó-fekete Ninja. Mindig is azt gondoltam, ha egyszer motoros leszek, én a bordó-fekete színeket fogom képviselni. Szerencsére sikerült is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Amikor mondtam ezt a rokonomnak, ő is mondta, hogy első motornak nulla kilométerrel egy gyorsasági őrültség lenne. Ezért elvitt egy motorszalonba, a Red Baronba, hogy nézzek meg több fajta motort, hogy kiderüljön melyik lesz végül az én stílusom.

Laki Eszter Kawasaki ER6f

Már ahogy beléptem a szalonba vagy 100 motor biztos volt ott. Messziről kiszúrtam azt a fajta motort, amilyet vettem végül. Első látásra szerelem volt, kényelmes, a magasságomhoz is passzol. 172 cm magas vagyok és teljesen talpon van a lábam, ha a motoron ülök.

Saját motor teszt: Kawasaki ER-6f – A Zöld Sárkány

Utána még sok fajta motort megnéztem, de mindig visszatértem ehhez a fajtához. És végül mondtam, hogy ez kell, mert minden motort hozzá mértem.

Így végül a lakhelyemtől 40 km-rel arrébb találtam egyet használtam. A előző tulaj nagyon vigyázott rá, így szerencsém volt a motorral. 3 oldaltáskát is kaptam hozzá ajándékba. Nagyon jó vétel volt.

Amikor a motor után olvastam, nem is csodálkoztam, hogy beleszerettem, mert a neten is írták, hogy ez a fajta motor a Ninja túra-sport változata, és sokban hasonlítanak is. Végül félig meddig, de mégis meglett a Ninja.

Laki Eszter Kawasaki ER6fMár 3 éve le szerettem volna tenni a vizsgát, de elsőnek még tanultam, utána nagyon rossz munkám volt kevés fizetéssel, és most jó munkám van, ezért lett csak idén motor jogsi.

A tanfolyamot nagyon élveztem, hamar ráéreztem a motorra. Többen mondták is nekem, hogy a sport múltam miatt nagyon jól kezelem a motort és jól ülök rajta. Igaz, a rutinvizsgán elsőre megbuktam, mert elcsúsztam vele, de másodikra meglett a forgalmi vizsga elsőre.

Kb. 13 évig lovagoltam is versenyszerűen és sok mindent áthoztam a motorra.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük