fbpx
CsajokHírekMotoros divat

Dizájn díjas bőrruházat: SuperG by Hein Gericke

superg 01Tavaly mutatta be legújabb, hölgyeknek szánt divatkollekcióját a Fairchild Sports az Egyesült Államokban. Az akkor nagy érdeklődést keltő Super G kollekciót a Robb Report Motorcycling a legjobb dizájnnak járó díjjal jutalmazta idén.

A SuperG by Hein Gericke néven futó kollekciót a motorsport ihlette, de nem motorozásra való. A kifejezetten hölgyeknek szánt bőrdzsekik és bőrnadrágok puha báránybőrből készülnek, különleges szabásvonalakkal, feltárásra váró részletekkel. Minden egyes darabnak saját története van, amelyet a látványos grafikus elemek még jobban kiemelnek.

A díj átadását egy éves kutatómunka előzte meg, amikor a legkülönlegesebb új termékeket kereste az on-line motoros magazin szerkesztősége. A SuperG ruházat jó példája annak, ahogy a motorozás beszűrődik a mindennapi életbe. A dzsekiken visszaköszönnek a motoros ruházatról jól ismert biztonsági elemek: a csukló és derékszűkítések, a sok cipzár, a perforáció, és a vagány, színes minták.

Ha a hölgyeknek nem lenne elég a négy téma köré (tetoválás, koponyák, karakterek, punk rock) csoportosított 16 bőrdzseki, a bőr miniszoknya, a dögös bőrnadrág és a 28 különböző póló és pulóver, a kollekcióban divatos ruhákat találatnak kedvenc ölebeiknek is. Nem csoda tehát, hogy modellek ekkora sikernek örvendenek a szakma és a nagyközönség körében is.

2008 őszére férfikollekciót is ígér a gyártó, amelynek témái a tetoválás és a punk rock mellett a rockabilly, a western és a japán művészet köré csoportosulnak majd.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x