CsajokMotoros divat

Állva pisilek: Pee Buddy pisilőeszköz teszt VIDEÓVAL!

Pee Buddy pisilő tölcsérMegvan az a kép, mikor a motorosok megállnak az út szélén a pusztában és egymás mellett boldogan vizelnek az árokba? Vajon a nők ilyenkor hol végzik el a dolgukat?

Ha már régóta motorozol, valószínűleg megszoktad, hogy kreatívnak kell lenni, amikor eljön az idő. És nemcsak akkor, amikor nincs egy fa sem a környéken, hanem akkor is, amikor egy nyilvános WC higiéniája nem üti meg az elvártakat.

Szerencsére már vannak mindenféle praktikák erre, például vihetsz magaddal mobilbilit vagy fertőtlenítő szert, amivel a vécédeszkát törölgeted mielőtt ráülnél. A motoron persze elég kevés a rakodóhely, hogy felhúzz magad köré egy sátrat ilyenkor, szóval már megoldás kell.

Hallottál már a pisilőtölcsérről?

Ez egy olyan eszköz, amivel egyfajta csövet képezel a vizeleted útjában, és ugyanúgy állva tudsz pisilni, mint a férfiak. Azt mondják, hogy ezzel az eszközzel nincs több kellemetlen helyzet, nincs több guggolás a bokorban és soha többé nem kell egyensúlyoznod behajlított térdekkel a koszos vécécsésze fölött.

Na egy ilyen eszközt próbáltam ki nemrég egyik tagunknak, Briginek köszönhetően. Ő küldte nekem ezt a Pee Buddy elnevezésű, kartonpapírból készült pisilő “tölcsért”, hogy próbáljam ki és írjam le róla a véleményem.

Most nem írom le mégsem. Ha kíváncsi vagy, hogy sikerült a teszt, nézd meg a videót és ha tetszik lájkold, iratkozz fel a YouTube csatornánkra és kapcsold be a csengőt is, hogy mindig kapj értesítést, ha új videót töltök fel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Te próbáltad már ezt az eszközt? Mi a véleményed róla? Írd le hozzászólásban!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük