fbpx

Pénzbüntetést kapott az a motoros, aki álló helyzetben felborult egy kereszteződésben részegen

Felborult a kereszteződésben az ittas motoros Veszprémben

Van akinek nem kellenek ünnepek sem ahhoz, hogy ittas állapotban vezessen. Ilyen lehet az a 47 éves veszprémi férfi is, aki fél liter vodka elfogyasztása után indult el motorozni.

A Veszprém Megyei Főügyészség sajtóközleménye szerint súlyos ittassága miatt álló helyében borult fel az a motorkerékpáros, akivel szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség.

A 47 éves veszprémi férfi 2021. szeptember 7-én, azt követően, hogy otthonában mintegy fél liter vodkát megivott, kora délután motorkerékpárral indult a városszéli üzletközpontba vásárolni. Egy útkereszteződésben az elsőbbségadás táblánál megállt, azonban annyira ittas volt, hogy álló helyében eldőlt a motorral.

Rendőrök és mentőautó is érkezett a helyszínre, majd a kórházban elvégzett vizsgálat kimutatta a férfi súlyos alkoholos befolyásoltságát. A vádlott a baleset következtében nem sérült meg.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben tárgyalás mellőzésével pénzbüntetés valamint járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Habár télen kisebb a valószínűsége, hogy valaki motorkerékpárra szálljon ittas állapotban,azértnem véletlen, hogy a rendőrség is fokozottabban ellenőrzi a közlekedőket az ünnepek környékén. Személyautóval is ugyanolyan veszélyes az ittas vezetés, mint motorkerkpárral.

Kamerára vette, ahogy ittasan motorozik, majd balesetet okoz

Inkább meg sem kérdezem, hogy szokott-e valaki ittasan vezetni, mert úgyis mindenki azt mondja, hogy nem. Vagy? 
0
Inkább meg sem kérdezem, hogy szokott-e valaki ittasan vezetni, mert úgyis mindenki azt mondja, hogy nem. Vagy? x
Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x