HírekEseményekMotorokMotoros találkozóMotoros túraMotorozás

Elmarad az European Bike Week Faaker See-ben, de azért motorozni még lehet

European BikeWeek Faaker See 2020Még ha nem is lesz második hulláma a COVID-19 koronavírus világjárványnak, ezt a motoros szezont nagyjából már elengedhetjük. Sajnos még a szeptemberi European Bike Week is elmarad Faaker See-ben.Sok motoros talán abban reménykedett, hogy majd ha vége a nyárnak, akkor szeptemberben lehet még bulizni egy jót, de sajnos mindenkit ki kell ábrándítsak: nagy fesztivál-szerű szórakozásra már senki ne számítson idén. Maradnak a motoros túrák és a kisebb baráti mulatozások.

Mivel az ausztriai Karintia tartomány – sok más régióhoz hasonlóan – nagyrészt a turizmusból él, nagy érvágás az itteni szálláshelyeknek és éttermeknek, hogy elmarad idén a máskor tízezer motorost idevonzó European Bike Week. Hogy mentsék a menthetőt, kiadtak egy térképet a Villach-Faaker See-Ossiacher See környékének legszebb motoros útvonalaival.

A helyi vendéglátó egységek Harleywood néven a buli eredeti időpontjában, azaz 2020. szeptember 8-13. között különleges ajánlatokkal és egyedi programokkal várják a motorosokat. Lesznek vezetett motoros túrák, vezetéstechnikai tréningek és sok helyen lesz élő muzsika is. Persze mindenhol figyelnek majd a kötelező távolságtartási szabályokra.

European BikeWeek Faaker See 2020Ha még át lehet majd hatolni a magyar-osztrák határon szeptemberben, akkor mindenképp érdemes lesz tenni egy néhány napos túrát a hegyekben, a tópartokon, a lila tehenek között.

DIE EUROPEAN BIKE WEEK 2020 ABSAGE

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Fotó: Facebook, Harleywood

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük