Hírek

Életmentők testközelben

altMindig is kíváncsi voltál rá, hogy kik a két keréken száguldó életmentők?

Most itt az alkalom, hogy találkozz velük! Csütörtökön reggel 8-kor a Parlament előtt láthatod a szlovéniai  II. Nemzetközi Mentő- és Tűzoltómotoros Konferencia magyar delegációját, akik innen Markó utcán át a Hősök terére vonulnak, majd a Lánchídon átkelve hagyják el Budapestet. A három napos konferencián 15 ország mentőmotorosai lesznek jelen. 

Akit ért már baleset, vagy környezetében szükség volt már az életmentők beavatkozására, az tudja: minden perc számít. Ezek a percek azonban sokszor indokolatlanul hosszúra nyúlnak, hiszen négy keréken nem egyszer nehézkes a vonulás. Éppen ezért a gyors és hatékony életmentés érdekében rendkívül nagy szükség van a motoros tűzoltókra és mentősökre.

Sajnos azonban hazánkban nincsenek meg az anyagi feltételei annak, hogy két keréken is gördülékenyen, biztonságosan folyhasson az életmentés. Éppen ezért, ismerve a magyar mentő- és tűzoltómotorosok nehéz helyzetét, a Csamclub motoros csajai elhatározták, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is modellt állnak egy jótékonysági naptárhoz, az eladásból származó bevételt pedig a motoros mentőknek ajánlanák fel. 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük