CsajokMotoros divat

Éjszakai ragyogás

macna Night Eye2A hollandiai Veghel-ben működő Splash Design egy forradalmian új ruházati technológiát mutatott be a legutóbbi EICMA-n.

 

A Macna márkajelű, motorosok számára készült ruházatok már ezt az új eljárást hasznosítják a jobb láthatóság érdekében. Az új eljárás ötlete Patrick Kant tervező anyából pattan ki. A különleges fényvisszaverő anyag Night Eye névre hallgat, melyet egy hatásos bemutató keretében ismerhettek meg a kiállítás látogatói a cég standján.

A Macna ruházatok egy olyan technológiával készülnek, mely alkalmassá tesz egy normál külsejű motoros ruhát arra, hogy éjjel olyan hatásfokkal világítson minden egyéb energiaforrás nélkül, mint egy közlekedési jelzőtábla.

A Night Eye-ban található mikroszkopikus üvegszemcsék visszaverik a rájuk eső fénysugarakat és úgy működnek, mint apró fényszórók, melyek így az anyag egész felületét fényessé teszik. A cég szerint már a nagyon nagy távolságból érkező fénysugarakat is hatásosan hasznosítja a Night Eye, így a többi közlekedő jóval hamarabb észlelheti a sötétben haladó motorost.Macna Night EyeMcana standnight eye fabric drw

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük