HírekCsajokMotoros divat

Az MV Agusta bemutatta utcai ruhakollekcióját

MV Agusta LOGO LEVEL 1 utcai ruhakollekcióA limitált szériában megjelenő új kollekció a márkás motoros ruházatot a high-end utcai divat világába viszi el.

Az MV Agusta Motor S.p.A. bejelentette új, márkás utcai ruházati kollekciójának, a Logo Level 1-nek a bevezetését, amely az év különböző időszakaiban több egymást követő kiadással fog megjelenni. Az MV Agusta logó utcai ruházaton való megjelenése jelzi a vállalat azon szándékát, hogy megszólítsa a fiatalabb generációt, így nyitva az igényes nem motorosok felé.

A Logo Level 1 kollekció egy nagyon sajátos, tartalomból, értékekből és kapcsolatokból álló nyelven keresztül szólítja meg a közönséget. A projekt elérhető lesz az MV Agusta hivatalos webáruházában, valamint a világ legjobb street-fashion üzleteiben.

Az első kapszulakollekció bemutatásakor – amelyet a márka értékeit erősen összefoglaló “Motorcycle Art” állítás vezérel – az MV Agusta a KALEIDOSCOPE-val összefogva bemutatta a “Metafisica Veloce” – a vállalat kezdőbetűire épülő, az innovációt és a hagyományt ünneplő, egymást erősítő, a sebességgel kapcsolatos új ötleteket megvalósító kollekciót.

Jim Nedd fotográfiája rejtélyes jeleneteket örökít meg Tresigallo városának hátborzongató és rejtélyes hátterében, amelyet “Metafizikai városnak” is neveznek gyönyörűen megőrzött racionalista stílusú épületei miatt, amelyek mintha egyenesen egy De Chirico-festményről származnának.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A néma tablókon a Superveloce, a vállalat legikonikusabb motorkerékpárja és a formatervezés remekműve csendre lel, míg a Francesca Izzi által megformált ruhakollekció a vállalat új arculati irányvonalát és kortárs vízióját mutatja be.

A steppelt kabát kétségtelenül a kollekció legreprezentatívabb ruhadarabja. Tökéletesen összefoglalja annak lényegét: ez egy évszakok és nemek nélküli, nemzetközi projekt. A márka víziója az, hogy egyetlen ruházati projektet kínáljon különböző felhasználók számára, de ugyanannak a felhasználónak különböző pillanatokban és alkalmakra is legyen megfelelő választása.

MV Agusta LOGO LEVEL 1 utcai ruhakollekció

A kollekció többi része mezes pólókat és pulóvereket, de túlméretezett széldzsekiket, Lamintess technikai anyagból készült kültéri kivitelű chino nadrágot, ugyanebből az anyagból készült düftin táskát és steppelt kabátot is tartalmaz, amelynek oldalán a klasszikus logó hímezve látható. A szabások könnyűek, az anyagok a legmagasabb minőségűek, a gyártás pedig olasz.

A kollekció következő darabjai ugyanezt az irányt követik majd tovább, kiegészítőkkel és egyéb ruhadarabokkal bővítve.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük