CsajokKiemeltMotoros csajok

Egy nő is lesz az Indian Motorcycle DTRA Hooligan csapatában 2023-ban

Jamie Kimber Indian Motorcycle Hooligan Championship 2023’Az Indian Motorcycle folyamatos együttműködése a DTRA-val (ti. Dirt Truck Riders Association) segít biztosítani az alulról építkező motorkerékpársport jövőjét és a fiatal motorosok fejlődését. Ennek eredményeképpen az európai flat track versenyzés az elmúlt években jelentősen növekedett, és az egyik legkönnyebben elérhető és legelismertebb belépési pont lett a motorsportba Észak-Amerikán kívül.

Az Indian Motorcycle bejelentette, hogy leszerződtették Jamie Kimbert és Gerard Bailot a 2023-as DTRA Hooligan osztályban való versenyzésre. Az Indian Motorcycle továbbá folytatja a flat track versenyzés hosszú távú támogatását és népszerűsítését Európában, ennek keretében az osztályt átnevezik “Indian Motorcycle Hooligan Championship 2023”-ra.

Anthony Brown, a DTRA alapítója így nyilatkozott: “Az Indian Motorcycle a megalakulása óta segítette a DTRA Hooligan osztályának növekedését, és nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy 2023-ban is velünk tarthatnak. Nagyszerű lesz látni, ahogy az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon élő motorosok keveréke az Indian Scoutokkal és FTR-ekkel megküzd a Hooligan mezőny többi tagjával. Az elkövetkező hetekben bejelentésre kerül néhány új pálya és esemény, így a 2023-as Hooligan bajnokság az eddigi legjobbnak ígérkezik.”

Jamie Kimber első országos versenyét a National DTRA bajnokság 2021. júniusi fordulóján nyerte meg, majd a National DTRA Minibike-Mod Championship Series harmadik helyét szerezte meg. Miután az Indian Motorcycle UK kiszúrta, Jamie ösztöndíjat kapott az Indian Motorcycle Academy versenyzőjeként az Indian Scout Hooligan fedélzetén a 2022-es szezonra, és az összesített bajnoki tabella negyedik helyével bizonyította, hogy méltó rá.

A sportpszichológia és edzőtudományok szakon nemrég diplomázott Jamie számos sportágban kipróbálta már magát a triatlontól a rögbiig, de azt mondja, semmi sem hasonlítható ahhoz, mint átdobni a lábát egy motorkerékpáron és elindulni a rajtvonal felé. Jamie-t az Instagramon a @jamiekimber421 címen lehet követni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Jamie Kimber Indian Motorcycle Hooligan Championship 2023’

“Az Indian Motorcycle-hez szerződni egy izgalmas ugródeszka számomra. Az egész 2020 végén kezdődött, amikor spontán jelentkeztem a Scunthorpe-i női osztályba apám vasárnapi S147-es pitbike-ján. Előző este megtanította nekem az alapokat, és onnan indult minden. Egész jól belejöttem.

Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a csapat teljes jogú tagjaként az Indian FTR-t vezethessem. Idén remélem, hogy tovább tudok fejlődni, élvezni minden pillanatot, és országos dobogós eredményeket szerezni.

A szívem csücske minden, ami kétkerekű, és alig várom, hogy belevessem magam a versenyzésbe ebben a szezonban. Szeretném megköszönni az Indian Motorcycle-nek a lehetőséget; izgatottan várom, mit hoz ez a szezon” – mondta Jamie.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük