fbpx

Ducati design sztárok a világ minden táján: “Diavel V4 Design Nights”

Ducati Diavel V4 Design Nights New York 2023A Ducati design világszerte a középpontba kerül az új Diavel V4-nek szentelt nemzetközi rendezvénysorozattal. Miután az Egyesült Arab Emírségekben megrendezett Riding Première-en a Jebel Hafeet kanyarulatai között nyújtott élvezhető teljesítményének és menetdinamikájának köszönhetően meggyőzte a szakértőket, a Diavel V4 összetéveszthetetlen stílusa a “Diavel V4 Design Nights” keretében olyan metropoliszokban is főszerepet kapott, mint Amszterdam, Párizs, Brüsszel, London és New York City.

  • Az új Ducati Diavel V4 kerül a középpontba Amszterdamban, Párizsban, Brüsszelben, Londonban és New Yorkban egy exkluzív rendezvénysorozat keretében.
  • Izmos és összetéveszthetetlen dizájnjával, látványos világítási rendszerével és a négy hangtompítóval a Diavel V4-et úgy tervezték, hogy merészséget sugározzon és minden körülmények között felhívja magára a figyelmet.
  • Andrea Ferraresi, Ducati Centro Stile igazgató: “A Diavel család tökéletes kifejezője annak az egyedi dizájnfilozófiának, amelyet a Ducati minden egyes alkotására alkalmaz.”
  • A Diavel V4 az európai Ducati márkakereskedésekben klasszikus Ducati Red vagy Thrilling Black fényes változatban kapható.

Ezen az öt exkluzív estén a Ducati az idei szezon egyik legjobban várt új modelljét mutatta be a meghívott vendégekből álló közönségnek, különös hangsúlyt fektetve egy olyan motorkerékpárcsalád formatervezésére, amely az évek során igazi stílusikonná vált. Az összes esemény helyszínét úgy választották ki, hogy a hangsúlyt a kifinomult hangulatra és a kifinomult ízlésre helyezték.

A Klibansky Gallery (Amszterdam), a Sinner Luxury Hotel (Párizs), a TheMerode Club (Brüsszel), a The Gherkin (London) és a Moonlight Studios (New York) ideális helyszínek voltak a Diavel V4 személyiségének kiemelésére.

Ducati Diavel V4 Design Nights New York 2023

“A Ducati egyedi dizájnfilozófiával rendelkezik, amely a részletekre való rendkívüli odafigyelésből ered, és a stílust központi és megkülönböztető elemként helyezi minden egyes alkotásunkba. – nyilatkozta a Ducati Centro Stile igazgatója, Andrea Ferraresi , a “Diavel V4 Design Night” bemutatóján New Yorkban. – A Diavel család igazán különleges a Centro Stile számára, mert egy hatásos és innovatív javaslatból alakult ki, amelyben a vállalat erősen hitt. Az új Diavel V4-gyel megerősítettük a merész és izmos dizájnt, amely bármilyen környezetben képes magára vonni a figyelmet. Nagyon büszkék vagyunk a végeredményre, és különösen a részleteken végzett munkára, amely teljesen összetéveszthetetlenné teszi ennek a motorkerékpárnak a stílusát”.

A Diavel V4 fő újdonsága a V4 Granturismo bevezetése. A Diavel filozófiájában a motor a forgáspont, amely körül minden forog: teljesítmény, karakter és stílus. A Ducati tervezői ezért a V4 Granturismo motorból indultak ki, továbbfejlesztették és főszereplővé tették, továbbfejlesztve a Diavel stílusához hozzájáruló összes többi elemet, hogy megőrizzék egyediségét és felismerhetőségét, és ismét lenyűgözzenek.

Új Ducati Diavel V4-es Granturismo motorral

A motorkerékpár világítási rendszere rendkívül látványos, és segít egyértelműen meghatározni az esztétikát, különösen a hátulról nézve a pont alakú LED-ek eddig nem látott mátrixával. A Diavel V4 két másik jellemző eleme az impozáns, 240 mm széles hátsó gumiabroncs az öt küllős könnyűfém felnikkel és a négy kivezetéssel rendelkező hangtompító.

A “Diavel V4 Design Nights” a következő hónapokban további találkozókkal folytatódik. Az ilyen jellegű rendezvények részei annak az útnak, amely a Ducati formatervezésének egyre fokozottabb fejlesztését célozza, és amelynek fontos pillanata lesz a bolognai székhelyű motorkerékpár-gyártó részvétele a 2023-as Milánói Design Héten is.

Az új Diavel V4 a Ducati európai hálózatának márkakereskedéseiben kapható a klasszikus Ducati Red színben vagy a Thrilling Black fényes fekete változatban.

CsamShop motoros pólók 2023 május

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x