EseményekMotorkiállítás

Duplán jók a magyarok

Mindeközben Veronában is látványos kiállítás zajlott. A szervezők hatalmas nemzetközi érdeklődésről, 600 kiállítóról, és több mint 90 000 látogatóról beszélnek. A kiállítás egyik fő látványossága a West Coast Choppers tulajdonosa és a híres amerikai színésznő, Sandra Bullock férje, Jesse James volt.

Persze ezzel még nem volt vége a felsorakoztatott hírességek sorának. Veronában tiszteletét tette még Russell Mitchell, Cory Ness, Marcus Walz, Fred Kodlin, a Hogtech csapata, Mark Battistini, a Special Parts Supply és a Bad Boys motorépítő műhely is. Mindannyian hatalmas érdeklődés közepette mutatták be saját építéseiket.

Talán a sok nemzetközi híresség az oka annak, hogy a Veronában résztvevő magyar motorépítő, Müller Zsolt, a Müce Choppers tulajdonosa úgy érezte, hogy a szervezés hagyott némi kívánnivalót maga után. Ő nem számolt be akkora felhajtásról, amekkorát Padovában a Radical Garage körül rendeztek, de az eredmény persze így sem maradhatott el.

Még több kép a Veronából!A Freeway Magazin által szervezett nemzetközi motorszépségversenyen, amely egyúttal az AMD motorépítő világbajnokságának idei első selejtezője volt, a magyar motor a legjobb nem Harley-Davidson blokkos gép lett. Az 1960-as, 250 cm3-es Simson tulajdonosa Floridában él, ezért annak ellenére, hogy a Freestyle kategória díjazottjai közé ezúttal nem került be, mégis részt vesz majd a világbajnokságon Müce műve.

A motoron egyébként a blokkon kívül más Simson alkatrész nincs, minden a Müce Choppers műhelyében készült egyedileg. Végül pedig két Harley-Davidson Electra Glide kereket szereltek rá, ettől néz ki olyan kis sűrűnek ez az ezüstszínű café racer.

A Motor Bike Expon két motor kvalifikálhatta magát a Sturgisi megmérettetésre. Az olasz győztes a Big Twin Motors építése a „Panster” lett, míg a nemzetközi mezőny legjobbjának a német Fred Kodlin „Xwedge” nevű motorját választották.user 9788660 1263927473882

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük