Hírek

A Harley-Davidson célkeresztjében ismét a női nem

gp headerA Harley-Davidson újabb fogást talált ki a nők számára, hogy bátorítsák őket a motorozásra. A motorgyártó cég képviselői Amerika-szerte készítik elő a “Nemzeti Garázs Party Hónapját” (National Garage Party Month), ami 2010 márciusa lesz.

A garázs party egy olyan szórakozás, kikapcsolódási lehetőség a nők számára, ahol tanulhatnak a motoros sportokról és találkozhatnak olyan nő társaikkal, akik érdekeltek a motorozásban. A rendezők az év többi részében is megrendezik az eseményt, de a márciusi hónapot nevezték ki a nemzeti tudatosság speciális hónapjának.

A Harley aláírt egy partnerszerződést Amerika wellness kiválóságával, Jillian Michaelsszel, a nők bátorítására, hogy a bicikli kormány helyett a motor kormányát ragadják meg. Jillian Michaels a legismertebb veretlen tréner, és életmódedző a híres NBC TV csatorna “A legnagyobb vesztes” (The Biggest Loser) című sorozatában.

Ő maga egy motiváció az emberek számára, egy követendő példa, aki hetente közel 15 millió nézőt vonz a készülékek elé. Világ életében rajongott a motorozásért. “Megtanulni motorozni egy hihetetlen élmény volt számomra, és ezt szeretném megosztani a többi nő társammal is” -meséli Jillian. “Ez az, amiről a Garázs Party Rendezvény szól. A nőknek meg kell tanulniuk, hogy ez nem egy félelmetes sport, ezért is olyan izgalmas, hogy része lehetek ennek a törekvésnek.”

A Nemzeti Garázs Party Hónap ideje alatt, a Harley-Davidson tart egy sorsolást is, melynek keretein belül a fődíjat elnyerő szerencsés versenyző 3 barátnőjével együtt Los Angelesbe utazhat egy “átalakító” hétvégére. A hétvége sajátossága, hogy a nyertesek részt vesznek a Harley-Davidson tanuló motorosok kurzusán. Gyógyfürdős kezelés, egy motivációs beszélgetés Jillian Michaelsszel az egészséges életről, ezek mind hozzátartoznak még a csodás nyereményhez.122 0912 01 zHarley Davidsongarage partyjillianmichaels

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük