fbpx

Dina

Szíj Edina DinaNem is olyan egyszerű rájönni, hol is kezdődött ez a történet. Először csak tudat alatt „üldöztem az adrenalint”, ami gyermekkoromban a sikló ernyőzéssel kezdődött. Csak zárójelben említem meg, hogy anyukám legnagyobb örömére!

Apukámnak köszönhettem a kihagyhatatlan és felejthetetlen élményeket, aki maga is szerette az izgalmakat. Fiatal korában Ő is motorozott és szeretett mindenféle-fajta járművet. Aztán sajnos sok adrenalin-mentes év következett, amíg felnőttem.

A kislányom születése utáni pályaváltásom kapcsán pénzügyi területre tévedtem. A motoros szerelem akkor kezdődött, amikor mindenféle korú és természetű emberek kerestek meg, hogy álmaik motorjait segítsek megvásárolni némi bankhitel ügyintézésével. Teljesen elvarázsolt a rajongásuk, és azaz izgalom, ami végig kísérte a finanszírozás néhány napját. A tét mindig egy álom megvalósítása volt.

A legkülönfélébb álmok látogattak el hozzám. Mindig egyre több álom megvalósításában tudtam segíteni, amivel magam is részese lehettem a varázslatnak, ezzel együtt mások örömének. Egyre szebb, egyre jobb motorokat sikerült megismernem. Először csak „jaj, de szép!”, meg „hogyan is működik?”, aztán „milyen lehet vele menni!” érzések kavarogtak bennem. Míg nem aztán eljutottam odáig, hogy de jó lenne kipróbálni egyet! …és ez a gondolat évekig gyötört.

Ám nem voltam ezzel egyedül, mert az én kedvesem is hasonló cipőben járt. Őt is az apukája rontotta meg – azaz fertőzte meg benzin gőzzel – gyermek korában, bár Ő egyből a motorozással kezdte, az oldalkocsis MZ-ben ülve. Majd a saját Simson is megtette hatását. Azóta is kimeríti a teljes rajongó tipikus esetét.

Így már együtt álmodoztunk egy motorról, amivel cirkálhatunk szabadidőnkben. Eközben több akadály is felmerült. Például, hogy le kellett győznöm a „kergeségemet”, hogy szinte mindig mindent gyorsan szeretnék megoldani, és egyszerre akár 8 kérdést is fel tudok tenni. Illetve nem ártana egy motoros jogosítvány sem, és egy motor ára sem baj, ha a rendelkezésünkre áll.

Egyik sem volt könnyű feladat, de az ember az álmaiért sok mindent megtesz. Így én elkezdtem erőteljesen komolyodni! A párom türelem feladatokkal bombázott. Pl.: csak 15 perccel később válaszolt egy-egy feltett kérdésemre, amitől én majdnem megőrültem! …de azért célba ért! Már akár 10 percet is tudok várni!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x