fbpx

Csapó Eszter: Többféle stílust is kipróbáltam

altGyermekkorom óta kedveltem az autókat, motorokat. Unokatestvérem párja egyszer mamámhoz érkezett egy sportmotorral és én aki ott nyaraltam lurkóként azt mondtam: „de szép egyszer nekem is kell egy ilyen”.

Azóta tart ez a szerelem. Gyermekként éveken át csodáltuk Testvéremmel és Édesapámmal az út szélére állva motoros találkozó felvonulását, hatalmas élmény volt csodálni ezeket a gépszörnyeket. Több alkalom is adódott hogy kipróbáljam utasként a motorozást. Többféle stílust is kipróbáltam de a szívemhez mégis a sport ill. a túramotoros stílus állt ill. a mai napig is áll.

Aztán jött az a bizonyos 2009-es év amikor is az akkori munkahelyem rendezésében egy céges szülinapi bulira lettem hivatalos, motoros találkozóra jutott a döntés. Eljött a nap Május 9. szombat… Megtaláltam kedves ismerősömet, aki megígérte, hogy visz felvonulni, de ő a pénteki bulin csúnyán kivégezte magát, úgyhogy ugrott a felvonulás gondoltam és ekkor jött képbe Mocilaci, egy idegen srác, aki a mai napig is a párom.

A motorja fekete volt, nem nagyon értettem hozzá, hogy most pontosan milyen, de azt láttam Kawasaki. Azóta is benzintyúkja vagyok ill. voltam… Nagyon szeretek Mocilaci mögött ülni ugyanis egy rendkívül tapasztalt motoros.

Nagyon megtetszett a motoros élet, rengeteg új baráttal ismerkedtem meg. Sokat motoroztunk együtt a 2 év alatt, de mégis a legnagyobb kihívás Erdély volt utasként. Ez idő alatt ragadt rám hajszínemből adódóan a fekete szellem név azaz BlackGhost becézve Blacky.

altAz elmúlt időkben már nem vonzott, hogy csak ott ücsörgök mögötte. Elkezdtem unatkozni és azon agyalni, hogy jobb lenne vezetni. Hát mi sem kellett több elhatároztam, hogy megcsinálom a jogsit nagymotorra. Ennek Édesanyám örült a legkevésbé „lányom ennyi idősen megy el az eszed… már gyereket kéne szülnöd, a te korodban én már az öcsédet szültem bla-bla-bla…” Hát rájöttem, hogy én még élni akarok!!

2010 Ősz

sikerült a KRESZ vizsgám, nagyon jól esett, hogy a motoros barátaim jobban örültek ennek, mint én magam. Kicsit féltem, hogy ez nagy falat lesz nekem, de elhatároztam megcsinálom. Folyamatosan nézegettem a mocikat és a pénztárcámat. Melyik az a motor, amiről leér a lábam és 600 köbcenti alatt van. Nem volt sok választásom.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x