CsajokMotoros csajok

Bömci – Azon nem csodálkozik senki, hogy ennyi évesen ülök motorra

bomci40Azon sem csodálkozik senki, hogy ennyi évesen ülök motorra, mert megszokták már a 14 év alatt, hogy motorozom. Ebből 12-t robogón.

Először a lakótelepi srácok motorjaival mentem 13 évesen. Aztán évekig szünet. Mígnem 36 éves koromban találkoztam az akkori párommal, aki motoros volt.

Amikor először invitált, hogy üljek a háta mögé, nemet mondtam. Másodszorra gondolkodás nélkül felpattantam. Rengeteget csavarogtunk. Akkortájt csöppentünk bele egy nálunk jóval fiatalabb fiúkból álló motoros csapatba. Velük ökörködtünk esténként, és hétvégenként. Eleinte csak Pest környékére, majd egyre távolabb, majd külföldre is eljártunk, de oda már nyugati motorokkal! Ez most viccesen hangzik, de akkor ez nagy szám volt!

Most, hogy visszagondolok, ott a téren én voltam csak egyedül nő közöttük. De ez akkor senkinek sem tűnt fel. Jó kis társaság volt! Egyre többen lettünk, jöttek lányok is. Kinőttük a teret. A fiúk klubot alapítottak. Később velük szerveztük Újszilváson a találkozót. Az elsőt, a másodikat és a többit. Szép idők voltak! Szívesen emlékszem vissza!

Eleinte csak a barátom mögött ültem, de a 38. születésnapomra kaptam tőle egy kis robogót, amit követett egy 100 cm3-es. Azt nagyon-nagyon szerettem. Amikor először lementem vele Újszilvásra Pestről, nem hittek a szemüknek. Nagyon jól ment, jól gyorsult és isteni fékje volt (elől tárcsafékes)!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 4-es úton sorba előztem meg a teherautókat. Nem látszott rajta, hogy 100-as, mindenki csodálkozott, hogy mennyire megy. Szerencsére a rendőrök sem tudták, így hát nem kértek tőlem jogsit. Soha életemben nem igazoltattak annyit, mint mikor robogóztam. Szerintem csak meg akarták nézni közelebbről a robogót és engem is.

 

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Bömci

2016-os megszűnéséig A Macska magazin munkatársa és fotósa valamint az Alapítvány a Macskákért önkéntese. Emellett 1992 óta robogós majd motoros.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük