fbpx

Because We Can – a Bon Jovi új dala

bon joviA new jersey-i együttes remekül indította ezt az évet, hiszen What About Now című albumukról megjelent az első szám.

 

A Because We Can január 7-én debütált az iTunes-on. A teljes lemez megjelenésére még várni kell március 25-ig, de addig folyamatosan csepegtetik a bónusz nótákat a rajongók legnagyobb örömére.

A vadiúj dal Jon Bon Jovi, Richie Sambora és Billy Falcon közös munkáját dicséri. A zenekar világkörüli turnéval járja körbe ismét a világot, mint sokszor tették már az elmúlt évek során. A Because We Can tour-al érintik ezúttal Amerikát, Kanadát, Európát, Japánt, Ausztráliát, Brazíliát és Dél-Afrikát.

A What About Now különlegessége még, hogy itt lesz található az a szám, amelyért Jon-t Arany Glóbusz díjra jelölték. A Not Running Anymore, a Stand Up Guys című film betétdala. A filmes alkotás főszerepeiben láthatjuk Al Pacino-t, Alan Arkin-t és Chirstopher Walkent.

Nem újdonság Jon életében, hogy egy filmes betétdallal is nagy sikereket arat. 1990-ben ugyanis felkérték A vadnyugat fiai 2. (Young Guns II.) mozifilm betétdalának megírására. Így született meg a Blaze of Glory, mely besöpörte a Golden Globe díjat.

Visszatérve napjainkra, azt súgják az ösztöneim, hogy 2013 mozgalmas és szerencsés év lesz a Bon Jovi számára.bon jovi because we can

CsamShop motoros pólók 2023 május

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x