Hírek

Ki is az a Suzy Stone?

suzy stone 1Régi álmomat váltottam valóra. A motort hitelre vettem, így sokáig nem engedhettem meg magamnak, hogy költsek rá. Mígnem a hitelem le nem járt.
Az elképzelésem régóta megvolt: egy pinkben és krómban csillogó gépet képzeltem el magamnak.

Egyik este a Facebook-ot bújtam. A Csajok a motoron zárt csoport amerikai megfelelője, a Ladybiker csoport több, mint 25 000 taggal büszkélkedhet. Az amerikai motoros csajok is vagányak, és többnyire chopperekkel szelik a széles utakat az USA-ban.

Egy poszt alkalmával figyeltem fel egy rikítóan pink profilképre. Az adatlapon átfutva láttam, hogy egy igazi harleys csajjal van dolgom. Nem is gondolkodtam, ismerősnek jelöltem, érdekelni kezdett a pink csoda története.

Suzy Stone örömmel vette a megkeresésem, majd sorra küldte a fotóit a motorjáról, amire méltán volt büszke!

Suzy 50 éves amerikai nő, Tenesse-ből. A motorozás iránti vonzalmát a bátyjának köszönheti, akinek mindig volt egy Harley-ja. Suzy sokáig csak férje utasa volt, és mindig arra gondolt, ő sosem teheti meg, hogy Harley tulaj legyen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy őszi napon a báttya balesetet szenvedett, egy részeg autós nem adta meg az elsőbbséget, és halálra gázolta. Suzy ezután sokáig nem gondolt a motorozásra, ám a motorozás iránti vágyból és bátyja iránti tiszteletből, besétált egy Harley kereskedésbe.

 

Az eladó, mint kiderült, ismerte a bátyját, és hosszú órák elteltével Suzy már nem üres kézzel jött ki a szalonból: boldog tulajdonosa lett egy 2008-as Harley-Davidson Low Sporternek. “A valami rosszból valami jó lett.” – írta Suzy.

 

A Harley átalakítását Suzy férje vállalta magára boldogan. Az 1200-as blokk nem kívánt még változtatásokat, de Suzy gondolatban egy pink motort képzelt el. A festő munka otthon zajlott, a garázsban. Az alapozástól, a lakkozásig Suzy férje keze munkája.

”Bátyám tiszteletére emlékmotorozást is szerveztem, sok barátunk vett részt velünk.

Gatlingburgben került sor az első autó-motor kiállításra, amin részt vettem. Büszke pillanat volt, amikor elhoztam az első helyet immáron átfestett motorommal! Ez után még 2 versenyre neveztem, ahonnan egy második és egy harmadik helyezést hoztam el!

Azóta is többnyire a férjemmel, és bátyám barátaival motorozom, és életem legjobb döntése volt elkötelezni magam egy Harley-val.”

Suzy büszkén mesélte el történetét még egy ismeretlennek is mint én, aki csak a Facebook-on pittyentett rá. Örülök hogy egy őszinte, elhivatott amerikai motoros csajt ismerhettem meg!

suzy-stone 2suzy-stone 3suzy-stone 4suzy-stone 5suzy-stone 6suzy-stone 7suzy-stone 8suzy-stone 9

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük