fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Csajok a 10. Onroad 48 órás tájékozódási túrán

10 onroad 24 oras tajekozodasi tura 2018 1Az idei évben a Bihari hegységben (Románia) rendezték meg az Onroad 48 órás tájékozódási túrát, amin kicsiny női szekciónk is részt vett.

De kezdjük is az elején. Párom és a sógorom részt vett a tavalyi 48 órás túrán, ekkor határoztam el, hogy jövőre én is szeretnék menni. Mivel idén Erdély volt a célállomás, és ők már többször jártak itt, így ők úgy döntöttek, hogy idén kihagyják. Ezért szükségem volt egy csapatra. Itt jöttek a csajok a képbe, akikkel már többször motoroztam együtt.

Januárban megkerestem Évát (Yamaha YBR125 tulajt); Zitát (Honda CB250 tulajt); és Mónit (Yamaha YBR 250 tulajt), hogy mit szólnának, ehhez az erélyi túrához.

Január és augusztus között sok idő telt el, de így volt időnk felkészülni a túrára.

Januárban meghirdették a túrát, amire majd februárban lehetett regisztrálni. Jelentkezés után tudtuk meg a túra központi helyszínét, és így mi is ott foglaltunk szállást, aki későn eszmélt, az akár 20-30 km távolságban talált csak szállást. A hosszú várakozási időt kitöltöttük, például készítettünk csapatpólót, írtunk listát a szükséges dolgokról.

Lassan de elérkezett az augusztus. Maga a szervezett túra augusztus 3-5. között volt, de mi még egy nappal megtoldottuk.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x