fbpx

Bemutatjuk: Coverwise Kft. – egyedi méretre készült minőségi motorponyva Magyarországról

coverwise jarmuponyva 7A minőségnek persze ára van. És sokak szerint, ha a motorját valaki egyáltalán ponyvázza, az már mindent megtett, amit megtehetett. Most őszintén, „magunk között” megéri az egyedi ponyva az ártöbbletet?

Félreértés ne essék: a konfekció termékek között is vannak jó minőségűek, amelyek megfelelő textíliából készültek. És sokan nem is több millió forintos, speciális fényezésű motorjukat óvják, hanem azt a motort, ami az ő szívüknek épp most a legkedvesebb és csak annyi a céljuk, hogy egy kiadós eső után ne vizes ülésre kelljen felpattanni. Praktikusan e célra tökéletesen megfelel egy jól kiválasztott konfekció-ponyva is.

De pl. az én motorom, egész szezonban a házunk mögött, az udvaron parkol, amikor épp’ nem használom. Ilyenkor szerintem alapvető, hogy minőségi ponyvát használ egy motoros. Fontos tudnunk, hogy a nem megfelelő anyagból, így pl. a teljesen vízhatlan és épp ezért nem lélegző anyagból készült ponyva konkrét veszélyt jelenthet a motorunk állapotára.

Ilyenkor pedig már nem egy másik ponyvához kell a forintokat hasonlítani, hanem pl. egy javításhoz vagy egy korrodálódott alkatrész cseréjéhez.

A másik eset a speciális motorok – chopper, quad, trike, épített motorok – ponyvázása. Ezekre mindenképp egyedi ponyvára van szükség.

Télen pedig a motorok szerencsére általában garázsban várják az olvadást. De azért egész más érzés, ha nem a motor takarításával kell indítani a szezont, hanem csak bedobjuk a beltéri ponyvát a mosógépbe és már nézhetjük is a motor műszaki állapotát, a fékeket, guminyomást, stb. Jó esetben persze a gyártó kínál is ilyet, de sajnos azt tapasztaljuk, hogy ezek a ponyvák sem minden esetben felelnek meg a szakmailag elvárható minőségnek.

A fentiekből nekem úgy tűnik, hogy kizárólag motorponyvára alapozni egy egyedi terméket gyártó magyar céget legalább is komoly elhivatottságról árulkodik. Mégis honnan ez a bátorság, hogy ilyen bátran belevágtatok ebbe a cégbe?

02 coverwise csajokamotoron kedvezmenykuponTeljesen jogos a kérdés – és külön köszönöm, hogy ilyen finoman tetted fel. (nevet) A kültéri motorponyva és a beltéri motortakaró csupán egy termékünk. Gyártásunkban a fő termék az autóponyva és az autótakaró. De készítünk egyedi méretre minőségi hajóponyvát is. Aktuális büszkeségünk, hogy mi készíthettünk hajóponyvát a Balaton legidősebb – még használatban lévő – hajójára, a Kishamis-ra is.

Saját, legóvatosabb megfogalmazásunk szerint is azt a célt tűztük ki, hogy megteremtsük itthon a minőségi járműponyva használat, de legalább is a tudatos ponyvaválasztás kultúráját.

Tavaly májusban indultunk a Coverwise márkával és idén máris tapasztaljuk, hogy van értelme a munkánknak. Eddig csak pozitív visszajelzéseket és igen sok bíztatást kaptunk.

Sok sikert kívánunk ehhez! Reméljük ezzel a beszélgetéssel mi is tudunk ebben segíteni!

Nagyon köszönjük és üdvözöljük a csajokat a motoron! Tiszteletünk jeléül azoknak a tagoknak, akik a mellékelt kedvezménykupont kinyomtatják és magukkal hozzák, a megrenelt ponyva árából 10% kedvezményt adunk.

Ajánlom másoknak is
0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x