CsajokHírekMotoros divat

Bemutatjuk: Coverwise Kft. – egyedi méretre készült minőségi motorponyva Magyarországról

coverwise jarmuponyva 6Az egyedi méretre készített motortakarókat gyártó Coverwise Kft. egyik tulajdonosával, Szendrényi Ákossal beszélgettünk. A cég Ákos szakmai tapasztalatára épül, így ő felel a termékek megbízhatóságáért, magas minőségéért.

A Coverwise kizárólag Magyarországon készíti termékeit. A tulajdonosok célja, hogy széles körben ismertté és elérhetővé tegyék Magyarországon a minőségi járműtakarót, mint terméket.

Mióta foglalkozol egyedi motorponyvákkal és mi a Coverwise márka története?

Saját vállalkozásomban már 10 éve készítek egyedi méretre, minőségi anyagokból motorponyvát és autóponyvát. Bár ezek a termékek a széles körben elterjedt és elérhető távol-keleti, gyakran alacsony minőségű konfekció-ponyváknál* jóval drágábbak, mégis nagyon sok visszatérő megrendelőm, ügyfelem volt.

A pozitív visszajelzésekből egyértelmű volt, hogy ennél az “egyszerű” kiegészítőnél is fontos a minőség. A használók ezt tapasztalják és értékelik. Másrészt, talán többen is szívesen használnának minőségi, méretre készült ponyvát, ha tudnák, hogy az elérhető Magyarországon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Így két barátommal létrehoztuk a Coverwise márkát. Más-más háttérrel, tapasztalattal rendelkezünk, de mindannyiunknak fontos a minőség és az odafigyelés az érdeklődőkre, lehetséges ügyfelekre.

*Előre, különböző méretekben, pl. S-M-L-XL, fix méretre készített ponyva.

Majdnem mindegyik mondatodban szerepel a “minőség”. Mit jelent ez számotokra, illetve a motorponyvák esetében?

A minőség a felhasználó számára legfeljebb a kidolgozás részleteiben látható, de lényegét az alapanyag minősége, jó tulajdonságai adják. Ha ez megvan, akkor a ponyva egyszerűen használható, praktikusan csomagolható, tényleges védelmet nyújt hosszú távon, megóvja a motor alkatrészeit és a fényezést. Részletekbe itt nem merülnék el, az megtalálható a honlapunkon.

Ahhoz, hogy a felhasználó ne tapasztaljon semmi negatívumot, nekünk két fontos eszközünk van: az adott funkcióra legjobb anyagok használata és a szakmai igényesség. Az előbbi persze összetett kérdés, mert az alapanyag árát és a használati jellemzőket is figyelembe kell venni. Az utóbbinál viszont már nincsenek kompromisszumok.

Így született a szlogenünk is: Coverwise – méretre szabott minőség.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük