CsajokMotorokMotoros csajokMotorozás

Azt vettem észre, hogy nincs mivel feltöltődjek: Kezdés és újrakezdés

Erős Judit motoros csajCsak elkezdtem az újrakezdős képemhez bejegyzést írni, majd ránéztem: Ez irtó hosszú lett! – gondoltam, és töröltem a kétharmadát.

Most pedig úgy döntöttem, megírom cikk-ként, csak mert k..ra tetszenek a CSAM-os pólók, és spúr vagyok rendelni. Meg még bemutatkozást sem írtam. Úgyhogy 2 in 1.

Most jön a szokásos, benzingőzt vettem levegő helyett, mikor megszülettem duma:

Simsonnal kb. 12 évesen kezdtem, szóltak, hogy lassan engedjem ki a kuplungot, lassan is kezdtem, aztán nem volt gond, hát hirtelen engedtem tovább.

– Hú de vagány, egykeréken kezdek motorozni.

Na ezt a vagányságot itt be is fejeztem. Exem, Imi, régi motorokat restaurált, épp egy Pannonián dolgozott, úgy 10 évvel az előző eset után.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– Ó persze hogy tudok motorozni, mentem már Simsonnal.

– Jól van, minden ugyanott van rajta.

Erős Judit motoros csajIgen csak épp a fékhatás tűnt gyengébbnek a jóval nehezebb motoron, így a jól bevált biciklis lábletétel technikával álltam meg pár centivel a kapu előtt flip-flop papucsban.

Szerencsére az oldalkocsis bénáskodásait kívülről néztem végig, és abból kimaradtam. Majd utaskodtam sokat a 650-es V-Stromján. Aztán teltek-múltak az évek, én mentem volna motorostalálkozókra, kirándulni stb. Ő meg egész egyszerűen közlekedési eszközként használta a motort. – Nahát.

Na mondom, ezen változtatni kellene, mert kicsit uncsi, hogy 2 napig kell nyifogni egy egy órás kalandért. Hát befizettem magam egy A korlátlan jogsira. Kedves oktató mindent szépen nulláról elmagyarázott. Már 2008-nál járunk. Januárban diplomáztam (igen, jól látod, volt egy kis csúszás benne).

Júniusban jogsi a kézben. És mivel már dolgoztam is és mamahotelekben laktunk, hát szépen összespóroltam Timikére (Honda CB500), azóta (2009. május 3.) is hű társam, jóban-rosszban. Ellentétben Imivel, akivel 2013-ban szakítottunk. Az volt ám a jó év.

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük