HírekCsajokMotoros divat

Az aranyásók öröksége – iXS Classic AR jeans motoros farmer

iXS Classic AR jeans motoros farmerAmi elég erős volt az aranyat kereső embereknek, az túl gyenge a motorosoknak. A normál, divatos farmernadrágok szakadás- és kopásállósága túl kevés védelmet nyújt a motorkerékpáron. Nem úgy az iXS klasszikus vonalú, motoros farmerje.

Az iXS Classic AR jeans 1L Straight nemcsak úgy néz ki, mint az igazi farmer, hanem még a motorozásra is alkalmas. Ráadásul női szabásvonallal is kapható.

Hogyan lehetséges ez?

Ez a jeans kívülről és belülről is igazi farmer érzetű, mivel csak egy réteg anyagból készült. Ez a réteg azonban olyan erős, hogy a jeans olyan kopásálló, mint a bőrnadrág. Ezt a tulajdonságot a pamut, a rugalmas szál és a rendkívül kopásálló poliarilát szál kifinomult kombinációjának köszönheti.

A farmer, más néven jeans nevű anyagot már 150 évvel ezelőtt kifejlesztették a robusztus, rugalmas és stabil munkanadrágok számára. A szakadásálló, strapabíró jeans különösen az aranyásók körében volt népszerű.

iXS Classic AR jeans motoros farmerA franciaországi Nîmes-ből származó pamutanyagot sötétkékre festették, a varrásokat pedig narancssárga cérnával varrták be. A nadrágzsebeket további szegecsekkel erősítették meg.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Eddig a motoros farmernadrágok úgy nyújtottak védelmet, hogy a pamutszövetbe egy további réteget építettek be aramiddal megerősített bélés formájában. Ennek a megoldásnak a hátránya, hogy a farmer ennek következtében vastagabbá és merevebbé válik. Ez tehát rontja a kényelmet, különösen a mindennapi használat során.

A farmer világnapja: Trilobite 661 Parado női motoros farmer – VIDEÓVAL!

Az iXS beszállt a kihívásba és kifejlesztett egy olyan farmernadrágot, amely megfelel a motorosok biztonsági követelményeinek, mégis “csak” egy rétegből áll. Ez azért volt lehetséges, mert a farmerszövetet poliarilátból készült, rendkívül kopásálló szálakkal szőtték.

Így született meg a Classic AR jeans 1L Straight.

iXS Classic AR jeans motoros farmerA szintén közvetlenül a szövetbe beépített sztreccsszálakkal kombinálva a jeans rendkívül kényelmes és teljes mozgásszabadságot biztosít. Így már nem érzékelhető különbség egy normál, hétköznapi farmerhez képest.

Ez valódi hozzáadott értéket jelent a mindennapi használatban, mert az iXS Classic AR jeans 1L Straight több mint egy egyszerű motoros farmer. Ugyanúgy alkalmas a mindennapi munkához, egy grillezéshez, egy városi sétához vagy bármi máshoz, amit a motorozáson kívül szeretnél csinálni.

A kék farmer mindennapos megjelenésű és érzésű, miközben teljes védelmet nyújt a motorkerékpárodon. A kivehető térd- és csípővédők, amelyek CE 1. szintű tanúsítvánnyal rendelkeznek, további ütéscsillapítást biztosítanak. A farmer rendelkezik az EN 17092-3:2020 (AA) szabvány szerinti típusjóváhagyással.

A hagyományos, ötzsebes farmer egyenes szabásával és a festett-kék, kőmosott megjelenésével nagyszerű benyomást kelt. Míg az aranyásók korszakát még a férfiak uralták, ma már sok a motoros nő is, ezért az iXS Classic AR jeans 1L Straight férfi és női változatban is kapható, megfelelő szabással.

Biztonság a motoron. Stílus és kényelem a mindennapokban.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük