MotorbemutatóMotorokMotorozás

Az új BMW R nineT

Puritán dizájn és manufaktúrák színvonalát idéző kidolgozás

A formatervezők munkája során mindvégig elsődleges célkitűzésként szerepelt a burkolati elemek számának és méretének lehetőség szerinti mérséklése a puritán megjelenést segítendő. Közelebbről is szemügyre véve a nineT megoldásait, számos helyen érzékelhető mindaz a részletek iránti figyelmesség, amely mindvégig alapvetően meghatározta a formatervezők és a konstruktőrök munkáját.

A 17 literes alumínium üzemanyagtartály igényes megoldásként kézzel csiszolt, s hasonlóan színvonalasan bevonatolt oldalfelületekkel készül.

Szintén jól érzékelteti a jobb oldalon, a légbeszívó nyílás felett elhelyezett, s gravírozott „nineT” felirattal díszített alumíniumidom a manufaktúrák világát idéző kidolgozási minőséget.

Számos kovácsolt alumínium alkatrész – mint például a villahidak vagy a „BMW Motorrad” felirattal díszített kormánybilincsek – felületét üveggyöngy-fúvással, majd natúr eloxálással alakították ki.

A nagy elődök emlékét idézi a BMW Motorrad 90 esztendős történetéből a kerek fényszóró és a burkolatán középen elhelyezett BMW-embléma.

A nineT színválasztása karakterének megfelelően a klasszikus fekete („Black Storm metallic”) ezüst- és nyers fémszínű kontrasztárnyalatokkal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A fedélzeti elektromos hálózat speciális konfigurációja tág lehetőségeket nyit olyan alternatív elektromos fogyasztókkal történő bővítésére, mint például a kiegészítő fényszórók vagy irányjelzők.

[wpdiscuz-feedback id=”1mohfhw9iz” question=”Mit szólsz a nineT-hez? Beleszerettél az új BMW-modellbe?” opened=”0″]Mit szólsz a nineT-hez? Beleszerettél az új BMW-modellbe?[/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük