CsajokHírekTetkó a csajokon

Szeretnél fűzős piercinget?

fuzos piercing derekonEgyre népszerűbb a csajok körében a fűző-piercing (corset piercing), elődeinket idézve, ha már az önsanyargatásról van szó…

A fűzőről mindig a régmúlt idők nőideáljai jutnak az eszembe, amikor a gyönyörű ruhaköltemények alatt, hasukat behúzva, leszorítva, pompáztak a hölgyek, asszonyok.

A kosztümös filmekben, gondolom, mindenkinek megvan az a jelenet, amikor a fiatal lányokat öltözteti az anyjuk, és biztatja őket, hogy húzzák be a hasukat, jól megrántva a fűzőjüket…

Sajnálom őket, mert nekik muszáj volt a testüket sanyargatni, hogy elérjék a kívánt darázsderekat. No, és természetesen, ez kellett a korabeli ruhák alá, hogy megfelelően kiadja azok formáját.

Ezt tovább gondolva, jöhetett az ötlet a mai divatos piercinghez. Általában a háton a legelterjedtebb ez a fajta testékszer.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az tény, hogy szépen mutat, amikor a gerinccel párhuzamosan, karikákat helyeznek el a bőrben, majd különféle színes szalagokkal átfűzik azokat, s megkapják a kívánt fűző-formát.

Persze, az emberi találékonyság határtalan, hiszen bárhová rakatható ilyen piercing: a derékra, a lábakra, a kezekre, a mell fölé és még sorolhatnám. Sőt, különféle alakzatokat is létre lehet hozni a karikák segítségével.

Az interneten nézegetve a képeket, rájöttem, nem igaz, hogy leginkább a csajok készíttetnek maguknak ilyen szexi díszt, ugyanis a férfiak között is akad bátor vállalkozó.

Belegondolva, szép-szép, de ezt is tudni kell viselni, mint bármilyen más testékszert.

Különösen háton milyen lehet, el sem tudom képzelni… Például az alvás nem igazán kellemes dolog, bár mindent meg lehet szokni…

A Sunny Tattoo-ból Zsoltu elmondta, hogy: „Ha egy egész hátas fűzőt veszünk alapul, a páciens dönti el, hogy hány soros corsetet szeretne. De körülbelül 10 piercing karika kell hozzá – egyszerre helyezik be őket, nem kell várni velük. A gyógyulási idő 3-4 nap, de nyilván ez az adott bőrtípustól is függ.

Konkrét árat nem igazán tudok mondani, mert ritka az ilyen kérés. A kellék ár piercingenként 1000 forint és 10 000 forint körüli az elkészítése.
Fontos tudni, hogy cukorbetegeknek veszélyes és terhes nőknek nem ajánlatos. De igazán nagy veszélye nincs, mert időszakos piercing, nem valami tartós. És igen, kényelmetlen az alvásnál.

Egyszer egy fotózás alkalmával kellett ilyet készítenem. Az tény, hogy nagyon igényesen és extrémen néz ki, mert nem megszokott. Persze az ok, hogy ki miért rakat be corsetet magának, személyenként változik.”

Aki imádja a bizarr dolgokat, és bevállalós, biztosan kipróbálja, milyen egy fűző-piercing viselése. Te rakatnál magadnak? Mi a véleményed erről a testékszerről?

Egyre népszerűbb a csajok körében a fűző-piercing (corset piercing), elődeinket idézve, ha már az önsanyargatásról van szó…

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük